Campers - Camper & Cruise Oostkust USA, Oost-Canada en New England

Travelhome Campervakanties MS Maasdam
  • Combinatiereis Oost-Amerika en Oost-Canada
  • Cruise vanuit Boston naar Montréal

MH-B Motorhome van CanaDream

Bijzonderheden
2WD, Automaat, Hoogslaper, Vrije doorloop, Slide-out
Uitrusting
Air Conditioning, Air Conditioning (bestuurderscabine), CD-speler, Vriezer, Koelkast, Generator, Magnetron, Radio, Douche, Toilet, USB-aansluiting
Lengte
730 - 850 cm
Passagiers
Maximaal 6

Kinderstoeltjes kunnen in dit campertype geplaatst worden. Het is mogelijk deze te huren, Kijk op de tab 'prijzen' voor de kosten.
Let op! Het is niet aanbevolen om in dit campertype babystoeltjes of stoelverhogers te installeren ivm het ontbreken van een 3-puntsgordel.
Klik hier voor meer informatie over het plaatsen van kinderstoeltjes, babystoeltjes en stoelverhogers in dit campertype.

Indien de camper beschikt over een luifel is het niet toegestaan om deze te gebruiken.

Deze camper is geschikt voor maximaal 4 volwassenen en 2 kinderen.

Bedden in deze camper

LengteBreedte
Tweepersoonsbed193 cm152 cm
Dinette168 cm104 cm
Hoogslaper180 cm76 cm
Hoogslaper180 cm76 cm

360° tour

Video

Foto's

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid. Getoonde video's geven slechts een indicatie van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Travelhome.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Op dit moment zijn er geen data voor deze reis beschikbaar, vraag vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen