Southern Sounds & Sights

Ontdek muzikaal Deep South vanuit Nashville

Travelhome | Oak Alley Plantation
€ 1.799 p.p.

SOUTHERN SOUNDS & SIGHTS
Ontdek muzikaal Deep South vanuit Nashville

 

Verken het zuiden van de Verenigde Staten tijdens deze onvergetelijke camperreis, startend en eindigend in Nashville! Tijdens deze road trip bewonder je adembenemende uitzichten in Chattanooga, luister je naar prachtige livemuziek in Nashville en wandel je door de gezellige straten van New Orleans.

 

Stap in het vliegtuig en ontdek bruisend Nashville: je eerste nacht op Amerikaanse bodem breng je door in een hotel. Alle highlights bekijken zal niet lukken, maar niet getreurd: aan het einde van de reis heb je nog een volledige dag om te ontdekken wat deze levendige stad te bieden heeft.

 

Op je tweede reisdag haal je je camper op en begint het camperavontuur. Zet koers naar 'birthplace of rock 'n roll Memphis', geniet van livemuziek en ontdek het wereldberoemde Graceland, ooit het thuis van Elvis Presley. Slenter langs de gezellige plekjes in New Orleans, passeer interessante steden Montgomery en Birmingham en geniet van adembenemende uitzichten in Chattanooga. Een bezoek aan het indrukwekkende Oak Alley Plantation zal je bijblijven tot lang na je camperreis: op deze voormalige suikerplantage leer je alles over het roerige leven op de Amerikaanse plantages. 

 

Je laatste reisdagen breng je in Nashville door. Jouw hotelkamer in de buurt van het centrum vormt een ideale uitvalsbasis voor trekpleisters als Broadway Street, de Music City Walk of Fame en Ryman Auditorium, waar je bijleert over muziekhelden en muziekgeschiedenis. Een ding is zeker: jouw verblijf in Nashville vormt een muzikaal einde van deze onvergetelijke reis!

VERTREKDAGEN & PRIJZEN