Viva Las Vegas

Bezoek Zuidwest Amerika in 2 weken!

€ 1.109 p.p. i
Exclusief: Alle transfers, evt. resortfee ca. $30-60,- p.k.p.n. excl. tax, evt. verhoging in de luchthavenbelasting & (internationale) toeslagen en mileutoeslag US$9,95.- per camper

 

Neem de kinderen mee op een onvergetelijke camperreis naar Zuidwest Amerika! Je vliegt vanaf Amsterdam naar Las Vegas. Waar je eerst een nacht in een hotel verblijft aan de Strip. Bezoek één van de vele shows en kijk je ogen uit in alle themahotels, zoals New York-New York hotel, the Venetian en Treasure Island. Nadat je deze geweldige stad hebt ontdekt is het tijd om aan je camperreis te beginnen!


Wanneer je de camper hebt opgehaald kun je gaan beginnen aan een prachtige reis van 11 dagen langs de mooie nationale parken in Zuidwest-USA. Je hebt zelf de vrijheid om de route te bepalen. Breng een bezoekje aan de spectaculaire Grand Canyon, bewonder de uitzichten over de rode hoodoos van Bryce Canyon NP en kampeer aan de Virgin River in Zion NP. Je kunt hier prachtige foto's maken, die voor altijd aan je fantastische vakantie zullen herinneren. 


Je reis eindigt ook in Las Vegas, waar je de camper weer inlevert en een laatste nacht in een hotel verblijft aan de Strip. De volgende dag vlieg je vanuit Las Vegas weer terug naar Amsterdam.  


VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen