Viva Las Vegas

Ontdek Zuidwest-Amerika in 2 weken!

€ 1.649 p.p. i
Exclusief: Alle transfers, evt. resortfee ca. $30-60,- p.k.p.n. excl. tax, evt. verhoging in de luchthavenbelasting & (internationale) toeslagen en mileutoeslag US$9,95.- per camper

 

VIVA LAS VEGAS
Ontdek Zuidwest-Amerika in 2 weken

 

Neem de kinderen mee naar Zuidwest-Amerika of overtuig je partner: in Las Vegas en omgeving zullen jullie je geen moment vervelen. Na de vlucht vanuit Amsterdam verblijf je een nacht in een hotel aan de Strip: de perfecte uitvalsbasis om een gokje te wagen in één van de 75 casino's van Sin City. Suis met de SlotZilla zipline door Fremont Street, bezoek een show en kijk je ogen uit in de vele themahotels. Geniet van de lichtreclames: vanaf morgen begint jouw 11-daagse road trip over lege wegen door uitgestrekt niemandsland!

 

De route van jouw onvergetelijke camperreis bepaal je zelf: je bent volledig vrij om Zuidwest-Amerika in je eigen tempo te ontdekken. Hike bijvoorbeeld de bekende Angels Landing-wandeling in Zion National Park en installeer je camper bij de Virgin River. Liefhebbers van rode rotsen vervolgen de volgende dag hun weg langs de 'hoodoos' in Bryce Canyon National Park of wanen zich een echte cowboy in Monument Valley. Even afkoelen? Neem dan een verfrissende duik in Lake Powell en vergeet niet om tussenstop te maken bij de Hoover Dam. Ook het iconische hoefijzervormige 'Horseshoe Bend' is het bezoeken meer dan waard. Dé highlight tijdens jouw camperreis is volgens onze medewerkers de Grand Canyon. Trek je wandelschoenen aan en hike door het bonte palet aan kleuren. Wanneer de zon onder gaat, ontdek je steeds weer nieuwe tinten.  

 

De laatste dagen van je camperreis breng je in Las Vegas door. Opnieuw is er een hotel aan de Strip gereserveerd, waardoor jij alle tijd hebt om de bloemetjes buiten te zetten in Sin City. Bezoek de Heart Attack Grill, maak een ritje in de rollercoaster van het New York, New York Hotel en wandel door smalle Italiaanse straatjes in The Venetian Resort. Wat je echt niet mag missen voordat je op het vliegtuig stapt, is de fonteinshow bij het Bellagio hotel. 

 

Inspiratie nodig voor de camperreis door Zuidwest-Amerika? Bekijk dan de passende 14-daagse routesuggestie onder het tabblad Route.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen