Renfrew

Ongeveer een uur vanaf de hoofdstad Ottawa ligt de stad Renfrew. Gelegen in het hart van de Ottawa Valley, heeft Renfrew een toegangspoort tot de meest fantastische bosgebieden en meren vanwege zijn ideale ligging nabij Algonquin Provincial Park. Renfrew ligt in de provincie Ontario en heeft zijn naam te danken aan de gelijknamige stad gelegen in Schotland.

BEZIENSWAARDIGHEDEN RENFREW 

Renfrew is een historisch stadje met een strategische ligging aan de Transcanada Highway. Renfrew is uitgegroeid tot een stad met veel succesvolle bedrijven en industrie en voor winkelen ben je hier hoe dan ook aan het goede adres. De stad, en haar omgeving, kent vele parken waar je heerlijk kunt wandelen. Ottawa Valley biedt tal van mogelijkheden om optimaal te genieten van al het natuurschoon.

Ga bijvoorbeeld vissen met Irish Creek Outfitters, zij bieden verschillende vistours in de omgeving waarbij zij je tips geven voor een onvergetelijk visdag. Houd je niet van vissen? Ga dan een balletje slaan bij de Renfrew Golf Club.

Rijd een stukje naar de grote Riviere des Outaouais, ook wel de Ottawa River, hier kun je prachtige foto's en mooie wandelingen maken. Deze 1271 kilometer lange rivier loopt door Ontario en Quebec en dient op sommige plaatsen als provinciegrens.

JOUW CAMPERREIS DOOR OOST-CANADA

Renfrew ligt zo'n 2 uur rijden van Algonquin Provincial Park vandaan, wil je een dag prachtige wandelingen maken en genieten van de natuur? Bezoek dan zeker dit onvergetelijke park! Je kunt hier gaan kanoën, wandelen, hiken, klimmen, kajakken, fietsen en meer! Trek goede wandelschoenen aan en geniet van de prachtige bossen, meren en valleien waar geen einde aan lijkt te komen.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties