18-daagse camperreis Vancouver- Calgary

In juni is Emma samen met haar moeder afgereisd naar West-Canada. Doel van de reis was om kennis te maken met dit gebied en om te ervaren wat het reizen met een camper inhoudt. 10 jaar geleden is Emma samen met haar familie een camperreis mogen maken in Florida. Aan deze vakantie heeft zij veel leuke herinneringen. De vrijheid met de camper en de mogelijkheid om een groot gebied te ontdekken is uniek. Of het reizen met de camper na 10 jaar weer zo goed gaat bevallen, vertelt zij in dit reisverslag.

In 2 weken reizen zij van Vancouver naar Calgary, voor een one-way is dit goed te doen. Ter voorbereiding heeft Emma vooraf wel de route bepaald en de campings gereserveerd. In 2017 zijn alle Nationale Parken gratis naar aanleiding van de 150ste verjaardag van Canada. Om deze reden is het erg druk dit jaar dus is het reserveren van de campings aan te raden. Achteraf vonden zij dit ook erg fijn om een rijschema te hebben. Hierdoor voorkom je dat je veel kilometers maakt op een dag en wellicht de mooie plekken voorbij rijdt. Daarbij was deze route in 2 weken goed te doen maar een paar dagen extra zou het wel iets rustiger maken, vooral wanneer de campings niet gereserveerd zijn.
Tijdens de reis zijn zij ontelbare wandelroutes en excursies tegen gekomen. Alles is mogelijk maar uiteraard is het onmogelijk om alles te doen. Een aantal excursies heeft Emma wel gedaan om een bepaald gebied beter te leren kennen en uiteraard voor de geweldige ervaring die een excursie met zich mee brengt.
periode:
afstand: 1120 km

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties