In 24 dagen van Whitehorse naar Vancouver

Tijdens een wandeling stop je even om van het uitzicht te genieten. Om je heen, stilte. Het enige dat je hoort is het ruisen van de bladeren en de geluiden van de natuur. Hier kom je helemaal tot rust. Yukon, Larger than Life, hier voel je het écht. 

 

In Dawson City wordt de rust doorbroken, je treedt overdag in de sporen van de goudzoekers terwijl je in de avond geniet van een heerlijke maaltijd en vermakelijke can-can show. Onderweg drink je de lekkerste koffie en proef je de beste gebakjes op plekken waar je nooit had verwacht ze te vinden.

 

Je verdiept je in de geschiedenis van de First Nations, bezoekt musea en bekijkt de totempalen. Kleine nederzettingen en plaatsen van handel wisselen elkaar af en zijn een welkome afwisseling met de rust van de natuur.

 

Je eindigt in metropool Vancouver. Heerlijk wandelen en fietsen of je rond laten rijden door een bus, een koffie op het terras en wegkijken over het water. Hier kom je even helemaal bij van de indrukken van de afgelopen weken. Met een koffer vol mooie herinneringen keer je weer terug naar huis.

24 dagen, ca. 6000 km
startpunt: Whitehorse

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties