Camper huren in Chili

Camper huren Chili

Camperreis Chili

Als je aan Chili denkt dan denk je niet als eerste aan een campervakantie. Toch is Chili een mooi land met prachtige gebieden waar je uitstekend kunt reizen met jouw camper. Een voorbeeld van het prachtige landschap dat Chili te bieden heeft is Central Valley. Central Valley is een wijnstreek met vele wijngaarden. Dit gebied is ook nog eens gelegen nabij de kust. Je rijdt dus met je camper langs de prachtige wijngaarden met de kustlijn op de achtergrond. Onderweg stop je om van een heerlijk glaasje wijn te genieten op het strand onder de zon. Veel mooier kan toch bijna niet?

Veelzijdig Chili
Chili is een heel veelzijdig land. Van de woestijn tot aan de hooggebergtes, je kan het allemaal beleven in Chili. Omdat Chili zo’n langgerekt land is zijn er verschillende klimaatzones en dus is er veel te beleven.
Zo heb je in het noorden van Chili de woestijnen. Verder landinwaarts is het ook nog lekker warm en aan de kust koel je lekker af op het strand. In het zuiden liggen verschillende bergketens welke tot het Andes gebergte behoren. Hier geniet je van prachtige wandelingen over de bergtoppen en door de grote hoogteverschillen vind je hier ook vele bijzondere waterstromen.

Bezoek een van de vele nationale parken als Rapa Nui National Park en Torres del Paine National Park, waar je geniet van de prachtige omgeving. Hou je van wandelen? Waag je dan aan de W-wandeling door Torres del Paine National Park. Ook cultuur snuiven kun je goed in Chili. In de hoofdstad Santiago de Chile is veel cultuur te bewonderen. Bekijk een van de prachtige kerken van Chiloé of bezoek de prachtige havenstad Valparaíso. Ook staat Chili bekend om de vele mijnen. Daarom mag een bezoek aan Sewell niet ontbreken aan jouw camperreis. Dit is een echte mijnstad.

Patagonië
Patagonië wordt vaak gezien als een apart land. Toch hoort het deels bij Chili (en deels Argentinië). Perito Moreno is één van de bekendste gletsjers ter wereld. Het kan soms even duren, maar wanneer je geduld hebt word je beloond met een groot stuk ijs dat in het meer valt. Je hoort de gletsjer altijd bewegen, een soort onweer. Dit bijzondere geluid vergeet je nooit meer evenals de indrukwekkende gletsjer zelf.


Vind uw vakantie

U zocht op:

Alles wissen

Klanttevredenheid

Travelhome wordt door haar klanten beoordeeld met een 8.9

(Gebaseerd op 325 beoordelingen)