16-daagse routesuggestie Zuidoost-Duitsland

Deze camperreis door Zuidoost-Duitsland laat je kennis maken met al het moois wat Zuidoost-Duitsland te bieden heeft. Wanneer je rondreist in de bergen van Duitsland zie je naast de prachtige panorama’s ook heel veel mooie kastelen, indrukwekkende kerken en glinsterende bergmeren. Geniet hier dus volop van de prachtige natuur, culturele bezienswaardigheden in combinatie met een bezoek aan mooie steden en dorpen! 

 

Je reis start met een treinreis naar München, waar je 2 nachten in een hotel verblijft, dat geeft je tijd om de stad een beetje te leren kennen. Rijk aan kunst en cultuur, een uitgebreid uitgaansleven en een immens park maken München meer dan de moeite waard.

 

Na het ophalen van de camper rijd je eerst richting het Zuiden naar Garmisch-Partenkirchen waar je enkele dagen verblijft. De stad is gelegen in een vallei in de Beierse Alpen. Vanuit hier reis je naar de Bodensee waar je een aantal nachten verblijft. Dit meer wordt omringd door charmante stadjes, wijngaarden, palmbomen aan de promenades en Alpentoppen. Een zeer verassend stukje van Duitsland welke je zeker niet mag missen. Een ander mooi gebied is de deelstaat Baden-Würtemberg welke ook ontzettend veel te bieden heeft. Combineer hier de prachtige natuur met interessante plaatsen en steden. Via Rothenburg ob der Tauber reis je door naar Nürnberg. Beide bestemmingen zijn prachtige steden met een middeleeuws karakter. 

 

Terug naar München waar je nog een nachtje in de buurt van de stad verblijft voor je de camper weer inlevert en in de trein naar Nederland stapt. 

 
16 dagen, ca. 1000 km
startpunt: München

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties