Campervakantie Hanzesteden, natuurparken en de Oostzee

Tijdens deze camperreis ontdek je een verrassend mooi deel van Duitsland. Een combinatie van oude Hanzesteden met prachtige natuurparken en lekker ontspannen aan het strand. Je ontdekt kleine dorpjes en mondaine badplaatsen, struint door kleine straatjes van steden en dorpen, maakt prachtige wandelingen en ziet een grote diversiteit aan natuur. 

 

Je reis begint met een treinreis van Nederland naar Hamburg waar je 2 nachten in een hotel verblijft. Hierna haal je de camper op en bezoekt nog Hanzesteden Lübeck en Wismar voor je een dagje aan het strand van Warnemünde doorbrengt.

 

Vanaf nu ga je meer de natuur in, naar Nationaal Park Vorpommersche Boddenlandschaft, een belangrijk broedgebied voor (kraan)vogels waar je boottochten kunt maken over de lagunes. Daarna reis je verder naar het eiland Rügen met zijn mondaine badplaatsen en prachtige natuur. De witte krijtsteenrotsen bij het Nationaal Park Jasmund zullen een blijvende indruk achterlaten.

 

Via nog meer natuur en water in Müritz en Schaalsee reis je uiteindelijk weer terug naar Hamburg. Hier lever je de camper in en stap je weer op de trein naar Nederland.

14 dagen, ca. 800 km
startpunt: Hamburg

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties