Roadtrippen van Nederland naar Duitsland en Scandinavië

Lekker dichtbij je camper ophalen, gewoon in Nederland. Geen lange vluchten, niet wachten bij de bagageband, een rustig begin. En dan op pad. Binnen Nederland en daarbuiten. Je reist richting Duitsland en Denemarken. Hier verken je de Deense kant van de Waddenzee en voel je je weer kind in Legoland.

 

Je bezoekt bekende steden als Kopenhagen, Malmö en Berlijn waar je lokale lekkernijen koopt op de markt en al wandelend de historie van de stad leert kennen.

 

Wandel door bossen, de Nederlandse bossen in de Veluwe en de Duitse bossen op het eiland Rügen. 

 

Strijk neer op een Zweeds strand of op een Duits strand en neem een duik in de Oostzee waar je je waant in vervlogen tijden toen de elite hier zijn vakanties vierde.

 

Via Hannover en Nijmegen eindig je op de Nederlandse Veluwe. Een prachtig stukje natuur, gewoon in ons eigen land. Waar je op zoek kunt naar edelherten en in de schemer de reeën hoort blaffen. Waar kilometers aan wandelpaden je tot rust laten komen in de natuur.

 

En dat allemaal vanuit je eigen vertrouwde camper. Met alles aan boord, je eigen cocon. Niet je koffers steeds maar in- en uitpakken, niet in de rij voor de douche maar lekker op pad met je eigen huisje op wielen. 

21 dagen, ca. 3000 km
startpunt: Almere Buiten

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties