Erquy

Vanuit Saint-Malo is het een klein stukje rijden met de camper naar de noordelijke kustlijn. Je rijdt vandaag naar Cap d’Erquy, ofwel Erquy. Er lopen ontzettend veel mooie wandelpaden in dit gebied, dus voor de wandelaars onder ons een verademing! 

BADPLAATS ERQUY

Erquy kan gezien worden als een kleine badplaats welke geschikt is voor reizigers met een lichte voorkeur voor het uitrusten aan het strand. Erquy is gelegen aan één van de mooiste kusten van Bretagne in het departement Côtes-d’Armor. Zeilen, vissen en kanoën, er is voor iedereen wel wat te doen. Naast de stranden kun je in Erquy ook de kastelen en vuurtorens bewonderen, dus maak hier ook wat tijd voor tijdens je verblijf. 

UITZICHT OP MONT-SAINT-MICHEL 

Vanuit Cap d’Erquy heb je een spectaculair uitzicht over Mont-Saint-Michel en bij laagtij kun je er ook nog een bezoek aan brengen. Mocht je dus tijdens je camperreis geen stop maken bij Mont-Saint-Michel zelf, dan kun je deze plek alsnog bezoeken vanuit Erquy. 

KAMPEREN IN ERQUY

Camping Les Roches in Erquy is de perfecte uitvalsbasis om te overnachten als je door dit gebied rijdt met de camper. Het is een klein Bretonse camping op slechts 900 meter afstand van twee zandstranden. Wil je het centrum van Erquy bezoeken? Dan zit je hier helemaal goed. Deze camping ligt namelijk op 2,5 kilometer afstand. Paardrijden, wandelen of fietsen… geniet van deze prachtige omgeving! 

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties