Quiberon

Quiberon is een prachtig schiereiland in Bretagne met een grote verscheidenheid aan landschappen. Van een ruige kust tot aan fijne zandstranden…dit bekende schiereiland heeft het allemaal!

STRANDEN VAN QUIBERON 

Wat is er nu heerlijker dan je laatste dag afsluiten aan een prachtig strand? Even de camperreis analyseren en tot de conclusie komen dat je weer een fantastische reis erop hebt zitten. Wij sluiten onze camperreizen graag af op deze manier! Op Quiberon is dat in ieder geval goed mogelijk, want er zijn tal van goudgele zandstranden terug te vinden.

Ben je op zoek naar een strand met verschillende faciliteiten dan kun je een bezoek brengen aan La Grande Plage, nabij het centrum van Quiberon. 

PARKEREN NABIJ DE STRANDEN VAN QUIBERON

De parkeerplaatsen nabij de stranden hanteren een limiet van vier uur maximaal parkeren. We adviseren dus om je camper te laten staan op de camping en te fietsen of wandelen naar het strand. 

KAMPEREN NABIJ QUIBERON

Aan campings geen gebruik op dit populaire schiereiland! We adviseren je wel om een plekje te reserveren wanneer je hier wilt verblijven, want onder de toeristen en de Franse bevolking is het zeer gewild. 

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties