Windhoek

Je huurt een camper in Windhoek wanneer je Namibië gaat ontdekken. Hier vind je de verschillende verhuurbedrijven en vaak is een enkele reis naar Zuid-Afrika tevens een optie.

DE STAD WINDHOEK TIJDENS JE CAMPERRONDREIS NAMIBIË

Je brengt een bezoek aan Windhoek tijdens jouw camperrondreis Namibië. Windhoek is de hoofdstad van Namibië en fungeert tevens als economisch middelpunt van het land. Windhoek staat tevens bekend vanwege haar vleesindustrie en bierbrouwerijen. Opvallend is dat de stad aardig wat Duitse invloeden kent. Zo zijn er in Windhoek een aantal Duitse gebouwen te vinden, waaronder kerkjes en monumenten. Het station van Windhoek is erg leuk om te bezoeken, vanwege de aparte bouwstijl. Je kunt de stad vrij eenvoudig te voet verkennen en zo alle bezienswaardigheden bezichtigen. Het is verstandig je huurcamper op een bewaakte parkeerplaats te parken. Zo kun je zonder zorgeloos de stad verkennen.

KAMPEREN MET JE HUURCAMPER IN/NABIJ WINDHOEK

Je bent op reis in Namibië met een huurcamper, en wil hier overnachten. Windhoek beschikt over meerdere campings, zo heb je de keuze tussen de relatief ''luxe'' campings en (een stukje van de stad af) de nationale park campings. Deze zijn zeer primitief, maar erg mooi. Je hebt hier bijvoorbeeld geen Full Hook aansluiting voor de camper of wifi. Wel geniet je van de heerlijke rust, en een overweldigend uitzicht.

WAT KUN JE VERDER DOEN TIJDENS JE CAMPERRONDREIS NAMIBIË

Je gaat een camper huren in Namibië, en wil het liefste zoveel mogelijk bezichtigen. Welke attracties/bezienswaardigheden kun je passeren met de camper? Enkele opties zijn: Skeleton Coast Park, een 1600 km2 beschermt gebied waar je onder andere Kaapse Pelsrobben kunt spotten. Ook is een bezoekje aan het Kaudom National Park de moeite waard, een park wat niet afgezet is met hekken. De dieren kunnen dus gaan en staan waar ze maar willen. Reis je met een huurcamper in de winter naar dit park? Dan heb je de kans bijna alle wilde dieren in dit park te spotten!

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties