Namibië

Ontdek je met

Moniek

Karlijn

EEN CAMPERREIS DOOR NAMIBIË

Een betoverende natuur ligt op je te wachten in het bijzondere Namibië. Het Etosha National park, de Namib woestijn, de Epupa watervallen en nog veel meer zijn absoluut een bezoekje waard.
Blijf alert want voor je het weet sta je oog in oog met de meest fantastische diersoorten van Afrika. Van olifant tot leeuw en van aap tot giraffe, al deze prachtige dieren vinden thuis in Namibië. 

De indrukwekkende cultuur die er heerst zal je fascineren. Maak kennis met deze bijzondere bevolking en maak een rondreis om alle uithoeken van het land te bezichtigen.
Vanaf Namibië steekl je zo de grens over naar Angola, Zambia, Botswana of Zuid-Afrika. Vandaar dat het erg gemakkelijk is om een combinatie (rond)reis te maken door deze mooie landen.

Reisexpert Karlijn vertelt:

"Zuid-Afrika had mijn hart al veroverd, maar toen ik arriveerde in Namibië werd ik omvergeblazen door de eenvoud, de uitgestrektheid en de leegte van het land. Schijn bedriegt. Elk leeg plekje vulde mijn rugzak aan reiservaringen die ik al had en ik werd niet teleurgesteld. Ik werd verrast door de vriendelijke mensen, de mix aan cultuur en natuurlijk de onuitwisbare indruk die het wildlife heeft gemaakt. Kijken zover het oog rijkt, dieren in kuddes of helemaal alleen bij een waterhole. Spannende safari’s en kennismaken met de lokale bevolkging op een marktje of bij de charismatische Himbabevolking. Ook de schitterende sterrenhemel in de pikdonkere nacht zal ik nooit vergeten."

Camperreis op maat

Laat onze reisexperts een camperreis op maat voor je samenstellen!
Je ontvangt binnen enkele dagen vrijblijvend een uitgebreide offerte.
Ja, stuur mij een gratis offerte!
Travelhome | Camperreis Namibië

18-daagse camperreis Namibië

Benieuwd hoe onze ervaren reiziger Moniek een camperreis door Namibië heeft ervaren?
Lees dan hier het reisverslag