18-daagse camperreis Namibië

We hebben er lang naar uitgekeken maar eindelijk is het dan zo ver! Van 25 maart tot en met 11 april 2018 heb ik samen met mijn collega Kirsten Cornellissen een super mooie camperreis door Namibïe mogen maken. Namibië stond hoog op ons verlanglijstje dus wij waren zeer blij en aangenaam verrast toen we te horen kregen dat Namibië als studiereisbestemming goedgekeurd was. Vergeleken met bestemmingen zoals de Verenigde Staten en Canada is Namibië nog relatief klein binnen Travelhome. Hopelijk zetten wij Namibië wat meer op de kaart na het lezen van ons reisverslag!

Omdat Namibië voor ons zelf ook nog redelijk onbekend was hebben wij samen met de verhuurder, Bobo Campers een mooie route uitgestippeld die aansluit op het aantal dagen dat wij in Namibië zijn. Een goede voorbereiding vooral naar deze avontuurlijke bestemming heb je zeker wel nodig. Onze reisduur was 19 dagen uit- en thuis. Tijdens deze dagen hebben wij voornamelijk het Noorden van Namibië bezocht. Achteraf hebben we wel een beetje spijt gehad dat we het Noorden niet met Sossusvlei (in het Zuiden van Namibië hebben gecombineerd. Achteraf gezien zou dat wel in ons reisschema gepast hebben. Voor u wellicht een tip welke u kan gebruiken bij het samenstellen van uw route. En voorzeker nog een goede reden om een keer terug te gaan om het Zuiden van Namibië te bezoeken.

Hoogtepunten die wij tijdens onze reis hebben aangedaan zijn zeker het Waterberg Plateau, Etosha National Park en Swakopmund. Uiteraard hebben wij naast de genoemde hoogtepunten ook zeker andere mooie dingen mogen zien! Dit zal verderop in ons reisverslag dan ook zeker aan bod komen.

periode: April 2018
afstand: 1791 km

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties