Cape Reinga en 90 Mile Beach

Camper huren en Cape Reinga bezoeken. Rij met je huurcamper naar het noorden vanaf van de Bay of Islands. Hier vind je Cape Reinga en 90 Mile Beach en door de korte afstand maakt dit het een ideale dagtocht vanuit de Bay of Islands. Bij Cape Reinga bevind je je bijna op het meest noordelijke punt van het land en hier zie je de Tasmaanse zee en de Stille Oceaan samenkomen.

Cape Reinga Camperreis

Wanneer je met je huurcamper Cape Reinga bezoekt is het leuk om te weten dat Cape Reinga een spiritueel punt is voor de Maori, de oorspronkelijke bewoners van het land. Zij geloven dat de geest van een overledene voor het laatst hierheen komt voor het zijn reis naar het hiernamaals begint.

Verder kun je met je huurcamper naar de vuurtoren rijden. Er staat bij de vuurtoren een bord waarop de afstanden naar verschillende plaatsen in de wereld aangegeven staan.

Camper huren 90 mile beach

Wil je een camper huren en 90 Mile Beach bezoeken? Dat kan! Bekijk hier alle camperreizen naar Nieuw-Zeeland. Hoe men aan de naam is gekomen is onbekend want het strand is geen 90 mijl maar 55 mijl lang, een kleine 90 kilometer. Een van de theorieën is daarom dat men mijlen heeft verruild voor kilometers. Het strand is hoe dan ook erg groot en er mag met een 4 wheel drive op gereden worden. Verder zijn er vele zandduinen in de omgeving die uitermate geschikt zijn om te sandboarden.

Zwemmen wordt hier niet aangeraden, er zijn geen strandwachten en er kunnen sterke onderstromingen zijn waardoor zwemmen gevaarlijk kan zijn. Over het strand wandelen is echter ook heerlijk.

 

 

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties