Flåm

Wanneer je met je huurcamper naar het binnenste deel van de Aurlandsfjord rijdt, kom je in het prachtige Flåm. Omgeven door steile bergen, wilde watervallen en diepe valleien, is Flåm een paradijsje voor iedereen die op zoek is naar ongerepte natuur tijdens de camperreis. In 2005 werd de prachtige smalle en spectaculaire nabij gelegen Naeroyfjord opgenomen op de UNESCO werelderfgoedlijst. Als herinnering aan vervlogen tijden zijn er nog kleine boerderijen te zien zonder toegangsweg, de fjord diende toen als belangrijkste verkeersroute in het gebied.. 

MET JE HUURCAMPER NAAR FLÅM

In Flåm kun je deelnemen aan vele (buiten)activiteiten en sporten. Daarnaast kent de omgeving van Flåm vele culturele en historische attracties. Zeker voor de wat actievere camperreiziger is de omgeving van Flam een ideale bestemming om met de huurcamper te bezoeken.

Een echte aanrader is een tripje met de beroemde Flåm Railway. Je maakt een fantastische treinreis door de bergen van het Aurlandfjord. De treinreis is een hele belevenis want al kronkelend door de tunnels en langs steile bergtoppen waan je jezelf in een adembenemende attractie.

 

Wil je weten hoe anderen het prachtige Noorwegen hebben beleefd met een camper? Neem dan eens een kijkje bij onze reisverhalen

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties