Ringsaker

Wanneer je een camper gaat huren in Noorwegen en vertrekt naar het noorden ligt de gemeente Ringsaker misschien wel op je route. Ringsaker ligt niet ver van Oslo vandaan op ongeveer 1,5 uur rijden met de camper en is daarom relatief gemakkelijk te bereiken. Het is een prachtige stop op weg naar Oslo, of juist om de hectiek van de stad achter je te laten en naar het binnenland van Noorwegen te trekken, met de huurcamper.

De gemeente omvat onder andere de bekende wintersportplaatsen Lillehammer en Hamar. Ook de steden Moelv en Brummunddal zijn erg leuk om een tussenstop in te maken met de camper. De vele winkeltjes en cafés tekenen het gezellige straatbeeld. 

MET JE CAMPER DOOR RINGSAKER

De omgeving van Ringsaker kenmerkt zich door agrarische velden, heuvelachtig gebied, groene bergen, bossen en grote meren. Met name de meren zijn een veel bezochte ‘attractie’ voor toeristen en camperreizigers. Dit gebied staat tevens bekend aan zijn hoeveelheid prachtige wilde dieren. Plan zeker wat extra tijd in om tijdens de rit door de omgeving van Ringsaker te genieten van de omgeving en de lokale ‘bewoners’. Want zeg nou zelf: wat is er nou gaver dan vanuit je camper de rendieren en elanden te kunnen bewonderen? 
 

 

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties