VAKANTIEBEURS 2023

Van donderdag 12 tot en met zondag 15 januari staan wij op de gezelligste reisbeurs van het jaar: de Vakantiebeurs!

 

Zoeken hoeft niet: wij staan in het USA-paviljoen in hal 11 met twee grote Amerikaanse campers: de C25 van Cruise America en de Truck camper van Fraserway. Koop tickets met korting en vuur al je campervragen op ons af of laat je inspireren door de fotoboeken van onze ervaren reizigers.  

 

Beurskorting

 

Tussen 12 en 15 januari geven wij 50,- beurskorting* op alle pakket- en maatwerkreizen. Geef kortingscode VBU2023 door op het boekings- of offerteformulier en je ontvangt een aangepaste factuur of offerte! Al plannen in de week van de Vakantiebeurs? Je profiteert óók van de beurskorting als je je reis online boekt.


Nog meer Vakantiebeurs-extra's:

  • Gratis jaarabonnement op AllTrails+ bij afname van een campingpakket van En Route (vanaf 19 campingovernachtingen). Ook geldig op pakketreizen waarbij de campingovernachtingen zijn inbegrepen (zoals deze). Alleen geldig op beursboekingen en op boekingen met vertrek in 2023.
  • Gratis campingstoeltjes bij reizen met verhuurder CanaDream op geselecteerde vertrekdata tussen mei en september 2023. Vraag je reisexpert of de aanbieding van toepassing is op jouw vertrekdatum. Te boeken tussen 12 - 22 januari 2023 en van toepassing op zowel online- als beursboekingen!

*De korting is enkel geldig op nieuwe boekingen; bestaande boekingen zijn uitgesloten van de actie. De korting is niet van toepassing op wegbrengcamperreizen.

WIN!

Schrijf je tijdens de Vakantiebeurs 2023 in voor onze nieuwsbrief en win een gepersonaliseerde reisposter van reisposter.nl!

Schrijf je in

Alle camperreizen

Bekijk meer dan 70 camperreizen op bestemmingen wereldwijd en laat je inspireren.

Bekijk alle reizen

Reisvoorstel op maat

Heb jij een eigen reisidee? Vraag ons vrijblijvend om jouw wensen om te zetten in een reisvoorstel op maat!

Vraag een offerte aan

Alleen een camper huren?

Wil je geen volledige reis boeken maar enkel een camper? Ook dat kan via Travelhome!

Bereken de huurprijs