Edinburgh

Edinburgh is de hoofdstad van Schotland en op Glasgow na de grootste stad van Schotland. Het is een bekende stad voor een stedentrip en hierdoor een perfecte plek om je camperreis te starten of te eindigen.

BEZIENSWAARDIGHEDEN EDINBURGH

Als je in Edinburgh bent is zeker een bezoekje aan Edinburgh Castle een aanrader, boek een kaartje voor 1 van de tours door en rondom het prachtige kasteel van Edinburgh.

Maak een wandeling naar de top van Calton Hill, dit is een heuvel in het centrum van de stad. Calton Hill is een vulkanische berg en je hebt vanaf de top een adembenemend uitzicht op de stad en omgeving. 

Holyrood Palace was de verblijfplaats van de koning en koningin van Schotland. Het paleis ligt aan de Royal Mile. De Royal Mile zijn meerdere straten bij elkaar en vormt de hoofdstraat van het oude stadsdeel van Edinburgh. Als je de straat uitloopt kom je bij Edinburgh Castle uit. De Royal Mile heeft veel bezienswaardigheden en hierdoor heel leuk om doorheen te wandelen.


JOUW CAMPERREIS DOOR SCHOTLAND

Start je camperreis in Edinburgh, de vele campings rondom de stad maken het een perfect start- en eindpunt van je onvergetelijke camperreis door het prachtige Schotland.
 

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties