Neist Point

Neist Point is een van de beroemdste vuurtorens van Schotland. Je vindt de vuurtoren op het meest westerse gedeelte van Isle of Skye, vlakbij Glendale en bij Dunvegan Castle. De vuurtoren is prachtig gelegen, op een rots, bijna aan alle kanten omringd door het water.

NEIST POINT LIGHTHOUSE BEZOEKEN MET EEN CAMPER

Wil je de vuurtoren van dichterbij bekijken? Parkeer dan de camper op de nabijgelegen parkeerplaats. Wandel het pad van 2,2 km naar de vuurtoren voor de mooiste uitzichten over de kliffen en de zee. Het pad is geasfalteerd , maar kan op sommige plekken wat steil zijn. We raden je aan om daarom af en toe te stoppen voor een kleine pauze. De vuurtoren zelf is gebouwd in 1900 en werd bemand tot het licht werkte met een automatisch systeem. Er staat een huis bij de vuurtoren, waar de bemanning in woonde en je kijkt er uit over een veld met honderden stenen torentjes, die wandelaars daar hebben gebouwd.

ISLE OF SKYE PER CAMPER

Op Skye zijn liggen zoveel bekende trekpleisters bij elkaar dat je onmogelijk alles kunt bekijken in je bezoek aan het eiland. Kies de bezienswaardigheden uit die je het meeste aanspreken, maar houdt ook ruimte over voor de onverwachte dingen die je tegen gaat komen. Het eiland heeft een betoverende natuur waar je tijdens je camperreis versteld van zult staan. Skye zal je enorm verrassen met zijn ruige bergkammen, kustlijnen, baaien, watervallen en natuurlijk nog de ontzettend gezellige dorpen en steden. Met de camper is Isle of Skye makkelijk te bereiken per brug vanaf het vasteland of je neemt een ferry. Isle of Skye mag dan ook niet ontbreken in je camperreis!
 

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties