Old Man of Storr

Een van de mooiste plekken van het bijzondere Isle of Skye is de wereldberoemde rotsenpartij, Old Man of Storr. Deze torenhoge rotspilaren (overblijfsels van een aardverschuiving) hebben een ongewone vorm. De Old Man is een van de beroemdste plekken op het eiland Skye en kun je dus eigenlijk niet overslaan tijdens je camperreis door Schotland.  

OLD MAN OF STORR BEZOEKEN MET DE CAMPER

Old Man of Storr ligt ongeveer 10-15 minuten rijden van de bekende stad Portree. Tijdens het rijden met de camper zie je de rotspilaren van veraf al liggen. Parkeer je camper op een van de parkeerplaatsen naast de weg om deze magische plek rustig in je op te nemen. Tip: kom vroeg in de ochtend om de drukte te vermijden en zeker te zijn van een parkeerplekje. Vanaf 9.00 uur komen er steeds meer bezoekers. Ook al wordt het hier gedurende de dag wél druk, als je gaat wandelen en steeds hoger klimt dan verspreiden de mensen zich een beetje en voelt het gelukkig niet meer zo druk aan.

OLD MAN OF STRORR BEKLIMMEN

Ben je goed ter been en heb je een goede conditie? Dan is het geweldig om de klim naar boven te maken. Het is een populaire, maar pittige wandeling. Dit door de stijging in hoogte, gladheid op sommige dagen en doordat het pad niet op alle plekken verhard is. Houd hier dus rekening mee, ook in het kiezen van je kleding en wandelschoenen. Eenmaal boven maakt het uitzicht alles goed. Passeer je de rotsen en loop je nog een stukje verder om de allermooiste foto's te maken van deze adembenemende plek. 

 

 

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties