In de meivakantie door Schotland

Het ruige landschap van Schotland lonkte al langer en nu is het tijd voor een camperreis van twee weken langs de hoogtepunten van dit prachtige land. Het werd een avontuurlijke reis met kampeerplaatsen op de mooiste plekken.

 

De camper is een splinternieuwe van Just go en daarin reden we direct naar de kust om onderweg een wandeling met alpaca's te maken. In de avond een kampvuur, drankje en marshmallows, we zijn weer op pad!

 

De weken die volgen brengen ons langs de mooiste plekken. Het beroemde monster van Loch Ness, de prachtige kustroute NC500, het Isle of Skye en Loch Lomond. Hier genoten we van de ruige kustlijn, schattige dorpjes, mooie wandelingen en vriendelijke bevolking.

 

We hebben veel gedaan en er was nog veel meer te doen. Denk aan een boottocht om wilde dieren te spotten, papegaaiduikers bezoeken op Handa Island, het laatste stuk NC500 rijden. Nog meer dorpjes, nog meer kastelen en nog meer wandelingen. Wat is dit een ontzettend mooi land.

 

Schotland kunnen we iedereen aanraden, lekker dichtbij met prachtige natuur, steden en stranden. Ontdek het vooral ook zelf!

 

Samenvatting:

Campertype: Just go Adventurer

Benzine: 316 pond (tussen 1,55 en 1,69 per liter)

Campings: 498 pond (gemiddeld 38 pond per nacht)

 

periode: april/mei 2024
afstand: 1720 km

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties