Camper huren in Tasmanië

Camper huren Tasmanië

Begin in de hoofdstad Hobart en bekijk deze koloniale stad, een mix van moderne gebouwen en prachtig bewaard gebelven koloniaal erfgoed. Vertrekt u de volgende dag met de camper verder Tasmanië in dan is het de moeite waard naar de top van Mount Wellington te rijden. Hiervandaan heeft u een prachtig uitzicht over de stad en de haven.

Wilt u meer over te weten komen over het historisch erfgoed van Tasmanië? Dan kunt u met uw huurcamper verder reizen naar Port Arthur. Hier woonden vroeger de gevangenen die vanuit Engeland en Ierland hiernaartoe gestuurd werden.

Ook de prachtige stranden mag u niet vergeten tijdens uw camperreis door Tasmanië. Bezoek het Freycinet National Park in het oosten van het eiland en geniet van de unieke witte stranden omgeven door bossen en granieten rotsformaties.

Natuurlijk mogen ook de vele diersoorten niet ontbreken tijdens uw camperreis. Spot na zonsondergang diersoorten zoals de wombats of wallabies, typisch Australische dieren en leer de fauna van dit fantastische eiland kennen.

Camperverhuur tasmanië via travelhome, dé camperspecialist


Waarom kiezen voor Travelhome voor uw camperreizen in Tasmanië? Wij zijn al jaren dé specialist in camperverhuur wereldwijd en helpen u graag de ideale vakantie samen te stellen. Als camperspecialist wonnen wij al diverse Zoover Awards in de categorieën beste en populairste touroperator. Travelhome is onderdeel van ANWB en is uiteraard aangesloten bij ANVR en SGR.
 
Vraag vrijblijvend een uitgebreid reisvoorstel aan voor uw camperhuur Tasmanië en u ontvangt een aanbod op maat met veel aanvullende informatie. Ons team heeft vele camperreizen gemaakt en kan u dus uit eerste hand de beste tips geven voor een ideale Tasmanië campervakantie. Denk hierbij aan campingtips en routesuggesties maar ook aan mogelijkheden als het combineren van verschillende vluchten met camperverhuur. Alles is mogelijk!

Ook houden wij diverse informatiedagen over camperreizen, hier wordt u uitgebreid geïnformeerd over de beste routes en krijgt u tips over het huren van een camper. Ook is er een echte camper te bezichtigen.

Dus wilt u een camper huren? Dan bent u bij Travelhome aan het goede adres!