Reisverslagen in West-Amerika

Reisverslag 21-daagse camperreis meivakantie Los Angeles met kinderen

In de meivakantie van 2018 ging Travelhome teamlid Tabitha met haar gezin naar West-Amerika. Hier ontdekte ze hoe leuk het is om met twee kleine kinderen van 4 en 2 op camperreis te gaan. Een kortere route met veel mooie parken, veel spelen in het zand, veel zwemmen, een beetje wandelen en vooral heel erg genieten! Geniet mee met deze reis langs Joshua Tree, Route 66, Grand Canyon, Lake Powell, Coral Pink San Dunes, Valley of Fire, Las Vegas en LA.

Reisverslag 17-daagse camperreis Phoenix - Las Vegas

Ons Travelhome teamlid Yvonne Zijlmans maakte in zomer 2018 een camperreis door het zuidwesten van de Verenigde Staten. Dit deed zij samen met haar gezin en ze reisde onder andere door de mooie natuurparken van het zuidwesten. Wilt u meer weten over haar camperreis, lees dan hier het reisverslag!

Reisverslag 44-daagse camperreis San Francisco Retour

In mei 2017 vertrok Leen Egas samen met de rest van het gezin naar de westelijke staten van Amerika. Tijdens deze reis hebben zei veel meegemaakt. Lees snel meer over hun avonturen en ervaringen!

Reisverslag 24-daagse camperreis West-Amerika

In september 2016 maakten onze medewerksters Maike en Marjolein een 24-daagse camperreis naar West-Amerika met begin- en eindpunt Los Angeles. Tijdens deze reis genoten ze van de prachtige nationale parken van Zuidwest-Amerika afgewisseld met de bruisende steden. Bent u benieuwd naar de ervaringen van Maike en Marjolein? Lees dan snel dit reisverslag!

Reisverslag 24-daagse camperreis San Francisco - Los Angeles

In juni 2016 maakte onze medewerker Maarten samen met zijn vriendin een prachtige camperreis van San Francisco naar Los Angeles. Tijdens deze 24-daagse reis bezocht hij o.a. de bruisende stad Las Vegas en een honkballwedstrijd in San Francisco. Daarnaast genoot hij van de prachtige uitzichten in Yosemite NP, Zion NP, Bryce Canyon, Monument Valley en de Grand Canyon!

Bent u benieuwd naar zijn ervaringen tijdens deze reis? Lees dan snel dit reisverslag en laat u inspireren!

Reisverslag 21-daagse camperreis Denver - Las Vegas

In juni reisden Kevin en Aafje met hun kids Floris (3 jaar) en Lotte (1 jaar) naar West-Amerika. Het Zuidwesten hadden ze al eens gezien, dus deze keer zouden ze met hun camper de Rocky Mountains verkennen. Ze vlogen naar Denver en eindigden hun reis in Las Vegas. De camperreis was voor zowel papa en mama als de kids één groot avontuur. Lees snel meer over hun avonturen en laat u inspireren!