Hermanus

Hermanus is van oorsprong een vissersdorp dat in de loop der jaren is uitgegroeid tot een toeristische trekpleister. En waarom? Vanwege de walvissen! Elk jaar komen in de periode vanaf mei veel walvissen naar de wateren nabij Hermanus om te paren en te kalven. De walvissen blijven hier dan tot ongeveer november. Wanneer je een camperreis maakt in deze periode dan heb je een goede kans om walvissen te spotten in Hermanus, de grootste kans om walvissen te spotten heb je in september en oktober, net voordat de walvissen weer vertrekken.

ACTIVITEITEN HERMANUS

Hermanus is prima te bezoeken met de camper, deze plaats ligt ten zuidoosten van Kaapstad, op ongeveer 1,5 uur rijden. Een bezoek aan Hermanus is goed te combineren met een camperreis via de Tuinroute. Naast het spotten van walvissen zijn er tal van mogelijke activiteiten die je kunt ondernemen in Hermanus, denk hierbij aan paragliden, mountainbiken, abseilen, golfen, ziplinen, kitesurfen, kajakken en shark cage diven.

TIJDENS JE CAMPERREIS MARINE BIG 5 SPOTTEN

Veel reizigers gaan tijdens hun camperreis door Zuid-Afrika op zoek naar de Big 5, olifant, leeuw, neushoorn, luipaard en buffel. Wanneer je met de camper een bezoek brengt aan Hermanus kom je deze niet tegen. Wat wel mogelijk is, het spotten van de Marine Big 5. De Marine Big 5 bestaat uit: walvissen, dolfijnen, haaien, pelsrobben en pinguïns.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties