Simon's Town

De plaats Simon's Town heeft zo'n 6500 inwoners. Op ongeveer een uur rijden met je camper van het centrum van Kaapstad, aan de oostkust van Kaap de Goede Hoop, ligt Simon's Town. Het plaatsje is bekend vanwege de Zuid-Afrikaanse marine, haar museau en natuurlijk door haar pinguïnkolonie op Boulders Beach!

BOULDERS BEACH

Wanneer je de huurcamper ophaalt of inlevert in Kaapstad is dit een uitgelezen kans om Boulders Beach te bezoeken! Op relatief korte afstand van Kaapstad vind je dit bijzondere strand vol met pinguïns. Als je vanuit Simon's Town onderweg gaat richting Kaap de Goede hoop dan kom je langs Boulders Beach. Wanneer je de bordjes Boulders Beach volgt kom je er vanzelf en kun je tegen een kleine vergoeding de Jackass Pinguïns van dichtbij bekijken. Het is een bijzonder gezicht om zoveel pinguïns op dat kleine stukje strand te zien waggelen!

MUSEA

Naast het bijzondere Boulders Beach heeft Simon's Town ook enkele musea te bieden. Enkele musea in Simon's Town zijn het marinemuseum, het erfgoed museum, het speelgoed museum en ook het Simon's Town museum. Het Simon's Town museum is gevestigd in een voormalig gebouw van de VOC. In het museum maak je kennis met de geschiedenis van het plaatsje. Je ziet dat het dus zeker de moeite waard is om je huurcamper even aan de kant te zetten om kennis te maken met deze bijzondere plaats ten zuiden van Kaapstad.

 

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties