Gästrikland

In de regio Gästrikland (alsmede Hälsingland) staat natuur centraal, waarbij vooral ook de tuinliefhebber zijn hart op kan halen. Prachtig aangelegde tuinen zijn hier te bezoeken. Breng bijvoorbeeld eens een bezoek aan de WIJ Gardens. Parkeer de camper nabij deze tuinen en geniet van een heerlijke lunch, bereid met verse groenten en kruiden uit de eigen tuinen.

Gäyle

De grootste stad van de provincie Gästrikland is Gävle, waar twee leuke musea gevestigd zijn, namelijk het Spoorwegmuseum en het Gevangenismuseum. Mocht je tijdens de camperreis een keer een museum willen bezoeken, kunnen we je deze twee zeker adviseren. 

Het land van IJzer

De fabelachtige omgeving van Axmarbruk, ten noorden van Gävle, heeft ook wel de bijnaam ‘het land van IJzer’. Een aaneenschakeling van prachtige historische pittoreske dorpjes, uit het einde van de 19e eeuw waar je met de huurcamper zeker even langs moet gaan tijdens de camperreis.

Gästrikland met de camper

Een leuke camping met pretpark en zwemparadijs kun je bezoeken nabij het dierenpark Furuvik. Vanaf deze camping heb je een ideaal bereik van het gebied. Hier kun je niet alleen wandelen en zwemmen, maar ook het huren van een kano of kajak behoort tot de mogelijkheden. Een geweldige plek om te kamperen en lekker te genieten van de vrijheid en natuur.

 

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties