30+ jaar
3.27.0.10@P-CD05 (201005 1416)

Zweden

Travelhome | Camper huren Zweden

EEN CAMPERREIS DOOR ZWEDEN

Wil je genieten van een van de prachtige Scandinavische landen? Kies dan voor Zweden bijvoorbeeld! Start jouw camperreis in Stockholm en geniet van het fantastische natuurschoon wat het land te bieden heeft!

Zweden, één van de betoverende Scandinavische landen. Dit langgerekte land zal je verrassen met het meest fantastische natuurschoon. Van woeste bergen tot idyllische eilandjes en van wilde bossen tot diepe meren, de ongerepte natuur van Zweden is oneindig. Een aantal plekken in het land verwijzen je terug naar de donkere, maar magische ijstijd, terwijl je op andere plaatsen veel warmte en groen zult vinden.

Elanden, beren, lynxen, vossen, wolven en nog veel meer bijzondere dieren vinden thuis in het prachtige Zweden. Houd daarom altijd jouw ogen open voor een verrassende ontmoeting met één van deze Zweedse inwoners.

In de vele pittoreske dorpjes zal je begroet worden door de leuke, Zweedse bevolking. De gekleurde huisjes en bijzondere architectuur zorgen voor een vrolijk aanzicht. Vergeet ook vooral niet om de gezellige café's en restaurants die het land te bieden heeft te bezoeken.