Lidköping

Ten noorden van Göteborg ligt het stadje Lidköping aan het grootste meer van Zweden: het Vänernmeer. De omgeving is omgeven door natuurreservaten en is werkelijk prachtig. Maak met de camper bijvoorbeeld een stop in het natuurreservaat Kinnekulle. Er is een uitkijktoren vanaf waar je een geweldig uitzicht hebt op de natuurrijke omgeving.

 

Een heerlijk vers visje kun je scoren bij één van de oude visrokerijen in Spiken, op zo’n 25 km van Lidköping.

 

Op een mooie zonnige zomerse dag kun je met de huurcamper een bezoek brengen aan het (water)pretpark Skara Sommerland. Het park werd in 1984 geopend en wordt jaarlijks door meer dan 340.000 bezoekers bezocht. Er zijn spannende achtbanen en vele attracties; het is een leuk uitje voor vrijwel alle camperreizigers.

 

Nabij het pretpark is een grote camping gelegen met veel voorzieningen. Zoek je een camping en kampeerplaats dichterbij het meer en Lidköping kun je bijvoorbeeld op de 5-sterren Kronocamping gaan staan met de camper.

 

Een mooie camping aan het Vänernmeer is de Läckö Slott camping bij het slot en kasteel Läckö, aan de top van het schiereiland. Vanaf hier heb je een goed uitzicht op het kasteel en kampeer je op een prachtige locatie, vanaf waar je kunt wandelen naar de ingang van het kasteel.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties