Campings - Zweden

Ontdek je met

Inge

Travelhome | Camper huren Zweden
<
2 / 2
JE HOEFT JE NIET TE VERVELEN BIJ KRONOCAMPING Kronocamping Lidköping wordt omringd door prachtige bossen. De camping met een ligging aan het Vänermeer , ligt op loopafstand van de Lidköping. De camping ligt aan het grote Vänernmeer waar als campinggast heerlijk aan het zandstrand kan liggen. De camping biedt genoeg ruimte voor je camper, leuke speeltuinen en animatie voor kinderen. Bij de camping heb je een klein campingwinkeltje waar je iedere ochtend verse broodjes kan kopen.
Lees verder…
KAMPEREN BIJ HET GEWELDIGE CAMPING MORA PARKEN Mora parken is de ideale camping om het centrum van Mora te ontdekken. Via een voetgangersloopbrug ben je zo in het bruisende centrum van Mora. In de omgeving van de camping valt van alles te doen. Zo liggen er verschillende sportvelden in de buurt, een zwembad, leuke restaurantjes en een bowlingbaan. De uitgestrekte camping ligt aan de rivier de Österdalälven en is de ideale uitvalsbasis om het stadje Mora te ontdekken.  
Lees verder…
CAMPING AAN HET WATER IN HET PLAATJE IDRE Kampeer midden in de natuur bij Sörälvens Fiske Camping & Stugby. De staanplaatsen zijn verdeeld over verschillende veldjes op de camping. Door de grote ruimte is de camping bijna nooit vol. De camping is van Nederlandse eigenaren die regelmatig een barbecue voor de campinggasten organiseren. Vanaf de camping kan je de grootste waterval van Zweden  makkelijk bereiken. In de omgeving van de camping bevinden er verschillende wandelroutes langs de ruige rivier. 
Lees verder…
CAMPING NABIJ VISBY De camping Visby Standby ligt gelegen aan het water. Het campingterrein is begroeid met bomen en groen. Op een paar honderd beter van de camping ligt de stadsmuur van Visby. Op ca. 8 km van de camping ligt het centrum van Visby.  
Lees verder…
IDEALE CAMPING OM HET STADJE ÖSTERSUNDS TE ONTDEKKEN Östersunds camping ligt op een mooie locatie omringd door veel bomen en groen. De camping beschikt over een kinderspeelplaats en zwemfaciliteit in de buurt. Op ca. 3 km van de camping ligt een busstation die je richting het stadje Östersunds brengt. 
Lees verder…
<
2 / 2