15-daagse camperreis Grand Tour of Switserland

 

Maak je klaar voor een rondreis van 15 dagen door het betoverende Zwitserland. Een land dat je verrast door de ongelooflijke variatie aan bezienswaardigheden. Bereid je voor op een avontuurlijke ontdekkingstocht door majestueuze bergen, schilderachtige dalen en langs kristalheldere meren. Laat je meevoeren in de rijke geschiedenis, leer meer over de cultuur en proef lokale lekkernijen zoals de ambachtelijke chocolade, kazen en heerlijke wijnen.

 

De Grand Tour van Zwitserland is volledig bewegwijzerd. Meer dan 650 borden langs de route wijzen je de weg. In 8 etappes verken je 46 topattracties, 22 meren, 5 alpiene passen en 13 UNESCO-werelderfgoedplaatsen. Wil je de reis nog een extra culinaire twist geven, schaf aan het begin van je reis van de Grand Tour Snack Box aan en laat deze op verschillende plekken langs de route bijvullen met lokale lekkernijen, je smaakpapillen zullen je hartelijk bedanken!

 

Trakteer jezelf op de perfecte campervakantie waar natuur, cultuur en avontuur samenkomen en een onvergetelijke ervaring creëren. Pak je koffers, laad je camera op en bereid je voor op een reis die je nog lang zal bijblijven. Zwitserland wacht op je - laat het avontuur beginnen!

 

Praktische informatie:

15 dagen, ca. 1700 km
startpunt: Zürich

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties