Lake Havasu

Lake Havasu volgens reisexpert Tabitha: "Lake Havasu is een enorm meer met schitterend helderblauw water, gelegen op de grens van Arizona en California. Het meer is erg populair bij de Amerikanen, door de vele campings en aanmeerplaatsen voor boten, is het een écht watersport paradijs. Tijdens weekenden en feestdagen is het dan ook een komen en gaan van toeristen.

Je kunt in Lake Havasu prima verblijven wanneer je op doorreis bent tussen bijvoorbeeld Los Angeles en de Grand Canyon. Let wel op, in de maanden mei t/m oktober kan de temperatuur er aardig oplopen.
De bekendste bezienswaardigheid in Lake Havasu City is de Old London Bridge. Via deze schitterende brug bereik je het schiereiland waarop enkele schitterende luxe campings gevestigd zijn.

LAKE HAVASU STATE PARK

Bij Lake Havasu vind je ook het Lake Havasu State Park, een prachtig plekje in de woestijn. Je kunt hier verblijven op de camping en een duik nemen in het meer, haal dan wel even waterschoenen bij de lokale Walmart. Ook vindt je bij het park een cactustuin en kun je wandelingen maken. Wandel een klein stukje naar boven en geniet van een prachtig uitzicht over het meer en de aangrenzende bergen.

CAMPERREIS NAAR LAKE HAVASU

Vanuit Los Angeles, Joshua Tree en Williams ben je vrij snel in Lake Havasu en dit is een ideale uitvalsbasis voor een ritje over de oude Route 66. Wanneer je Lake Havasu wil bezoeken kun je een camper huren in bijvoorbeeld Los Angeles, via Joshua Tree National Park is Lake Havasu een ideale stop onderweg naar de Grand Canyon."

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties