Monument Valley

Vooral de westernliefhebber zal snel het landschap van Monument Valley herkennen. De rode open vlaktes hebben namelijk als decor gediend in talloze westernfilms. Tijd om jouw huur camper even aan de kant te zetten en op ontdekking te gaan!

BEZIENSWAARDIGHEDEN MONUMENT VALLEY

Nu je eindelijk in het schitterende park bent en het schitterende uitzicht al heeft mogen bezichtigen vanuit de visitors toren, wil je eigenijk het woestijn gebied echt ervaren. Logisch! Nou wordt dat met jouw huur camper een beetje lastig. Gelukkig zijn er diverse mogelijkheden om dit wel te doen. Zo kun je een 4WD huren, en hiermee de Valley Drive rijden. Of aansluiten bij een van de vele tours. Zeker de moeite waard als  je er toch bent!

JOUW CAMPERREIS DOOR WEST-AMERIKA 

Monument Valley kun je eindelijk van jouw bucketlist halen. Op naar de volgende highlight! Maar welke wordt het? De schitterende Grand Canyon of toch de gokstad Las Vegas? Beide echte must see's tijdens jouw camperreis Amerika!

Je kunt ook helemaal doorrijden naar de steden San Francisco en Los Angeles. Los Angeles staat bekend als de stad van de sterren. Een bezoekje aan Holleywood is dus zeker de moeite waard! Ga je naar San Francisco? Dan voelt het weer een klein beetje als Europa. Deze stad is namelijk het meest Europees van de steden die je zal tegen komen tijdens jouw camperreis. Zet jouw camper op een van de campings en pak een shuttle naar de stad. Of boek je liever een hotel in een van de wereld steden zoals in Las Vegas?

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties