Reisexperts vertellen over hun favoriete campertype

Reisexperts vertellen over hun favoriete campertype

Door Manon de Laat op 12 maart 2021

Als camperreizigers in hart en nieren kunnen wij niet wachten om weer op reis te gaan! Logisch, een campervakantie is immers dé ideale vakantie! De vrijheid om te doen wat jij wilt, het avontuur dat je aangaat en het onbekende waar je door verrast wordt, het échte samenzijn met je reisgenoten, de flexibiliteit die je hebt én het feit dat je één kunt zijn met de natuur.. Wie wil dat nou niet? Een camperreis is op en top genieten! We vroegen 5 medewerkers naar hun favoriete campertype. In deze blog lees je de antwoorden. 

#1 Susanne van den Oetelaar-Manders: 

Mijn favoriete camper is de MH-A van Canadream. Wij reizen al een aantal jaren met onze beste vrienden en met 5 personen is wat meer ruimte zeer welkom. De verhuurder Canadream heeft met deze MH-A camper wat ons betreft een ruime, luxe camper die van alle gemakken voorzien is. Ruime (goede!) bedden en ook een aparte douche en toilet, ruime keuken, veel opbergruimte, twee slide-outs voor meer ruimte binnen in de camper. Perfect voor een groter gezelschap dus!

#2 Joyce Wittenberg:

Mijn favoriete campertype is de C-Large van Fraserway. Het is een premium-verhuurder en dat merk je doordat alles klopt in deze camper. Alles is tot in de puntjes netjes afgewerkt en er is over alles nagedacht. Daarnaast biedt de camper genoeg ruimte en kun je zelfs de slide-out gebruiken wanneer je op de camping staat. Nog meer leefruimte dus! 

#3 Sophie Hanique-Chambon:

Mijn favoriete campertype is een camper van ca. 7 meter, zoals de C-Medium van Fraserway of C25 van Cruise America. Niet al te groot, maar wél echt een camper en alle ruimte. Zeker wanneer je met z’n tweetjes bent. Vooral het vaste bed achterin vind ik erg prettig. Nu ben ik in verwachting van ons eerste kindje en ook als we straks met zijn drietjes zijn lijkt mij deze camper perfect. Ik kan niet wachten om de eerste camperreis met de kleine te kunnen maken!

#4 Marjolein Mulders:

De A30 van Fraserway. Deze grote camper heeft écht alles. Naast het feit dat de camper zeer ruim is opgezet, is het panoramaraam fantastisch. Dit heeft echt een toegevoegde waarde gehad tijdens onze reis door de Rocky Mountains in Canada. Een camperreis om nooit te vergeten!

#5 Perry van de Wiel: 

Ik heb al verschillende camperreizen gemaakt in verschillende grootte aan reisgezelschappen en mijn favoriet blijft de 25 feet C klasse camper. Dit formaat is goed te handelen en heeft alle comfort. Denk hierbij aan: genoeg slaapplaatsen, een grote koelkast met diepvriesvak en een ruime douche met voldoende watercapaciteit. 

Ben jij ook benieuwd naar welke campertype het beste bij jou past? Lees dan vooral ook even deze blog. We bieden ontzettend veel campertypes aan van verschillende camperverhuurders. Op onze website www.camper.nl. vind je uitgebreide informatie over de verschillende campertypes. Je kunt hier ook een kostenberekening maken. Zou je graag een offerte op maat willen voor een camperreis inclusief vliegreis? Vraag dan een offerte aan. Uiteraard is het ook mogelijk een online gesprek te plannen met een van onze reisexperts.