Boston

De eerste dag vliegt u vanuit Amsterdam naar Boston, hier verblijft u 1 nacht in een middenklasse hotel. Hier heeft u de mogelijkheid om u lekker op te frissen en bij te komen van de vlucht. De tweede dag besteed uw in Boston.Boston is de hoofdstad van de staat Massachusetts. Boston heeft 600.000 inwoners, zijn heten Bostonians.

Deze stad staat bekend als een van de rijkste en oudste steden in de Verenigde Staten.
In Boston kunt u meerdere gebouwen en plaatsen uit de tijd van de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog zien. Tijdens uw verblijf in Boston kunt u deelnemen aan de Freedom Trail, dit is een looproute van 4 kilometer waarbij u langs verschillende historische locaties komt zoals de Boston Common, het oudste park van de Verenigde Staten. Daarnaast kunt u de Boston Public Gardens bezoeken. Hier vindt u de Swan Boats, deze boten bestaan als sinds 1877 en zijn erg bekend in Boston. Een tochtje op de Swan Boats is een leuke manier om de Boston Public Gardens vanaf het water te bekijken.
Op dag 3 kunt u nog even genieten van de mooie gebouwen en plaatsen in Boston voordat u aan boord stapt van uw 8-daagse cruise naar Montreal.

Bar Harbor

Vandaag arriveert u in het vissersstadje Bar Harbor. Dit toeristenplaatsje ligt in Maine, in het noordoosten van de Verenigde Staten. Dit gebied staat ook bekend als New Engeland. In dit gebied visten en jaagden de Wabanaki- indianen. Daarnaast bezochten rijke Amerikaanse families zoals de familie Ford en de familie Astor het plaatsje tijdens hun vakantie. Ook president Obama bracht een bezoek aan dit plaatsje tijdens zijn vakantie.
Langs de 'Millionaires Row' kunt u meerdere riante villa's bewonderen. Deze villa's zijn gebouwd door de rijke families die vroeger dit plaatsje bezochten tijdens hun vakantie.
In dit plaatsje kunt u ook een bezoek brengen aan het Arcadia National Park. Hier leven verschillende bijzondere diersoorten, die u kunt zien tijdens uw bezoek aan dit park.

Halifax

Vandaag arriveert u in Halifax. Deze stad ligt in Canada en is de hoofdstad van de provincie Nova Scotia. Halifax heeft 350.000 inwoners.
Tijdens uw bezoek aan Halifax kunt u een bezoek brengen aan Pier 21, waar u meer te weten kunt komen over de Europese immigranten die na de oorlog naar Canada kwamen.
Als u meer te weten wil komen over de geschiedenis van Canada dan kunt een van de velen musea in deze stad bezoeken. Ook voor natuurliefhebbers heeft Halifax genoeg te bieden, zo kunt u Halifax Public Gardens bezoeken. Dit park heeft prachtige bloemen en u kunt hier heerlijk wandelen in het centrum van de stad.
Tijdens een wandeling over de Boardwalk kunt u genieten van de waterkant, een hapje eten bij een van de restaurants en een drankje doen bij een van de cafés. 

Sydney (Cape Breton Island)

Vandaag komt u aan in Sydney op Cape Breton Island. De naam van deze stad komt van de gelijknamige stad in Australië. Hier kunt u genieten van de natuur in de verschillende parken zoals Petersfield Provincial Park of Baille Ard Nature Trail. Een andere bekende bezienswaardigheid in deze stad is: The Big Fiddle. Dit is een gigantische viool die u kunt bezoeken en waar u mooie foto's van kunt maken.

Charlottetown

Vandaag arriveert u in Charlottetown. Dit is de hoofdstad van Prince Edward Island. Hier kunt u een voorstelling bijwonen in de Confederation Centre of the Arts. Hier worden jaarlijks meerdere voorstellingen gegeven door de lokale acteurs en actrices. U kunt er ook voor kiezen om een kunstgallerij te bezoeken in deze stad. Daarnaast is het de moeite waard om een bezoek te brengen aan de St. Dunstan's Basilica, dit is een oude basiliek die er zowel van binnen als van buiten prachtig uitziet.

Cruisedag op zee

Vandaag brengt u de dag door op zee. U kunt heerlijk ontspannen aan boord van het schip. Aan boord kunt u gebruik maken van een zwembad of een van de jacuzzi's om heerlijk tot rust te komen. Ook kunt u ervoor kiezen om uzelf te laten verwennen in ''The Greenhouse Spa & Salon”. 's Avonds kunt genieten van een diner in een van de restaurants. Na afloop van het diner kunt u in het café of in de lounge gezellig een drankje doen. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om een bezoek te brengen aan het casino. Er is dus genoeg te beleven aan boord van de cruise en hierdoor hoeft u zich deze dag niet te vervelen.

Quebec en St. Lawrence rivier

Vandaag komt u aan in Quebec. In deze stad kunt u velen dingen zien. De stad heeft een oud en een nieuw gedeelte. In het oude gedeelte heet ook wel Le Vieux Quebec, hier kunt u gezellig winkelen en eten. In dit gedeelte krijgt u het gevoel dat u door de Europese straatjes loopt.

Een bezoek aan La Citadelle de Quebec is zeker aan te raden. Hier kunt u de dagelijkse werkzaamheden van de militairen bekijken en deelnemen aan een begeleide tour waarin meer informatie verteld wordt over het gebouw, de functie ervan en de geschiedenis. Daarnaast kunt u de wisseling van de wacht in het Citadel bekijken.
Ook kunt u een wandeling maken over de stadsmuren en de straatjes rond Rue du Champlain bezoeken. 's Avonds kunt u heerlijk eten in een van de restaurants aan de sfeervolle oude haven van oud Quebec, genaamd Old Port. Hier kunt u ook een bezoek brengen aan de markt waar u onder andere kruiden, kazen en wijnen kunt kopen.

Camperreis Montreal

Vandaag eindigt uw cruise en komt u aan in Montreal. Ook haalt u vandaag de camper op bij de verhuurder en kan uw 15-daagse camperreis door Oost-Canada beginnen. Tijdens uw camperreis kunt u genieten van al het moois dat dit gedeelte te bieden heeft. U kunt genieten van de bruisende steden en de prachtige natuur in dit gebied. 
Zo kunt u in Montreal deelnemen aan een stadstour en het oude gedeelte van de stad bezichtigen door een wandeling te maken door St. Paul Street. Ook is het aan te raden een bezoek te brengen aan Toronto. Hier kunt u een bezoek brengen aan de CN Tower, waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht over de stad. Daarnaast kunt u Toronto Eaton Centre bezoeken, dit is het grootste overdekte winkelcentrum van Oost-Canada.
Geniet tijdens uw camperreis ook van de prachtige natuur in dit gebied. U kunt een bezoek brengen aan velen nationale parken in dit gebied. Enkele voorbeelden van nationale parken in dit gebied zijn: Algonquin Provincial Park, Parc National de Miguasha en Parc National des Grands-Jardins.

Terugvlucht

Vandaag komt er een einde aan uw camperreis door Oost-Canada, u levert de camper weer in bij de verhuurder. Na het inleveren van de camper vertrekt u richting de luchthaven en vliegt u dezelfde dag nog terug naar Amsterdam, waar u de volgende dag aankomt.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Op dit moment zijn er geen data voor deze reis beschikbaar, vraag vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen