Desert Arches en Canyons

Inclusief campingpakket

€ 1.979 p.p. i
Exclusief: Eventuele verhogingen in luchthaven en internationale toeslagen, transfers tussen hotel en luchthaven

Zorgeloos op reis? Boek dan deze complete camperreis door West-Amerika inclusief alle campingovernachtingen en 2 overnachtingen in een hotel op de strip van Las Vegas.

 

Je vertrekt van Amsterdam naar Las Vegas waar je de eerste nacht in een hotel op de beroemde Strip verblijft. Wanneer jij de stad gaat verkennen, kijk je jouw ogen uit. Wandel langs de vele grote hotels, bekijk spectaculaire fonteinenshows, waag een gokje in een van de vele casino's, bekijk een kopie van de Eifeltoren en waan je in Venetië door de gondels die varen door heuse Venitiaanse grachten. De volgende dag vertrek je om jouw camper op te halen bij de verhuurder Road Bear RV. Je beschikt de komende 16 dagen over een comfortabele camper die van alle gemakken is voorzien.


Jouw bezoek aan West-Amerika is niet compleet zonder een bezoek aan de verschillende prachtige nationale parken. Bekijk de immense rotspartijen in Zion National Park, in Bryce Canyon National Park bezichtig je de rode torentjes en in de parken Arches, Canyonlands en de Grand Canyon geniet je van de prachtige vergezichten. Wat je ook niet mag overslaan zijn de parken Capitol Reef en Monument Valley. In ruim twee weken bezoek je ze allemaal. Deze parken liggen op relatief korte reisafstand van elkaar waardoor ze goed te combineren zijn in deze 19-daagse reis.


Na 16 dagen is het tijd om je camper weer in te leveren en nog een laatste nacht te genieten van Viva Las Vegas. De volgende dag vlieg je weer terug naar Amsterdam.

 

De route die je tijdens deze camperreis gaat rijden gaat naar: Kingman, Grand Canyon South Rim, Page / Lake Powell, Monument Valley, Moab / Arches / Canyonlands, Capitol Reef N.P., Bryce Canyon N.P., Zion N.P., en Las Vegas.
De route is altijd onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen. 

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen