Osoyoos

In het zuidelijke gedeelte van Okanagan Valley ligt het dorpje Osoyoos. Het dorpje ligt in de provincie British Columbia en dichtbij de grens van Washington State in Amerika. In de zomer bezoeken veel toeristen Osoyoos vanwege de fijne sfeer en het mooie gebied. Het Okanagan meer is het warmste meer van heel Canada en hier wordt in de zomer dan ook vol op van gebruik gemaakt.

BEZIENSWAARDIGHEDEN OSOOYOS

Zoals hierboven al aangegeven is het Okanagan meer erg populair. Het meer biedt vele stranden, parken en picknick mogelijkheden zoals Hyro Beach, Lions Centennial Park, Kinsman Park, Legion Beach en Haynes Point Provincial Park. Huur een kano en ga het meer op, of ga lekker zwemmen op een warme dag! Reis je met kinderen? Dan is het Okanagan meer ook een bijzonder leuke plek om te bezoeken, kinderen kunnen hier heerlijk spelen.

Naast wateractiviteiten en wandelen kun je in Osoyoos ook genieten van één van de vele wijnproeverijen. Bezoek bijvoorbeeld La Stella Winery, een sfeervolle plek met uitstekende wijn. De villa van La Stella geeft je het gevoel alsof je in het binnenland van Spanje bent. Vraag een tour aan en wandel door de wijngaarden en proef de overheerlijke wijn in combinatie met hapjes zoals kazen, fruit, brood en noten! Een absolute aanrader voor iedere wijnliefhebber.

Wilt je meer weten over de Indiaanse cultuur? Bezoek dan het NK'Mip Desert Cultural Centre. Hier leer je meer over de geschiedenis en leefstijl van de Indianen. Je vindt hier tipi's, voorwerpen en andere Indiaanse spullen. Je kunt het museum eigenhandig bezoeken of je kunt een tour reserveren met gids.

JOUW CAMPERREIS DOOR WEST-CANADA

Begin je reis in Vancouver als je Osoyoos wilt bezoeken. Je kunt dan via het leuke plekje Hope reizen en erna doorreizen naar Okanagan Valley en Kelowna.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties