Hope

In de provincie British Columbia ligt het plaatsje Hope. Hope wordt omringt door de Fraser River en prachtige valleien zoals Fraser Valley en Fraser Canyon en hierdoor reizen er jaarlijks veel toeristen naar deze plaats. Naast het prachtige wandelgebied wat Hope omringt kun je in Hope zelf ook allerlei leuke activiteiten ondernemen.

BEZIENSWAARDIGHEDEN HOPE

Blijf je graag een dagje rondom de camping? Ga dan een dagje golfen bij de prachtige Hope Golf Club. Nadat je een aantal balletjes hebt geslagen kun je ook overheerlijk lunchen op de patio met een uitkijk over de groene golfbanen. Ben je van plan een wandeling te maken door het stadje? Loop dan langs de Art Walk, er zijn allerlei kunstwerken van lokale kunstenaars verspreid over de stad en deze bezoek je allemaal met de Art Walk route. De kunstwerken van de Art Walk zijn houtsnijwerken en muurschilderingen.

Wil je er een dag op uit? Bezoek dan bijvoorbeeld de Othello Tunnels, deze kun je vinden in het Coquihalla Canyon Provincial Park. Het Coquihalla Canyon Provincial Park ligt ten oosten van Hope en is gemakkelijk te bereiken. De Othello Tunnels zijn ooit gemaakt door de mens met als bedoeling een spoorweg aan te leggen. De Othello Tunnels bestaan uit 5 tunnels en een aantal bruggen, welke een prachtig uitzicht bieden over de Coquihalla River. Naast de Othello Tunnels kun je in Coquihalla Canyon Provincial Park ook gewoon heerlijk rond wandelen. Loop langs de stromende beekjes en ijzige blauwe rivieren en geniet van de omgeving en de rust.

Een andere attractie in de omgeving is Hell's Gate, door deze Canyon loopt de Fraser River en vanwege een vernauwing in de canyon stroomt de Fraser River hier krachtig en woest doorheen. Hell's Gate herbergt ook veel geschiedenis, zo werd de plek vroeger gebruikt als populaire visplek en vervolgens werd het een populaire route voor de mijners tijdens de Gold Rush. Je kunt hier verschillende activiteiten ondernemen, zo is er een gondel over de rivier en een 'suspension bridge'.

JOUW CAMPERREIS DOOR WEST-CANADA

Een bezoek aan Hope kun je perfect combineren wanneer je jouw reis begint in Vancouver. Wanneer je de reis hier ook weer afsluit, dan kun je via Hope een mooi rondje maken naar de Okanagan Valley, Kelowna, Kamloops, Lillooet en Whistler.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties