Campings - Finland

Ontdek je met

Susanne

Travelhome | Camper huren Finland
1 / 1
Camping Koli Freetime is een camping midden in Koli. De camping ligt op ca. 20 minuten rijden van het National Park Koli.  De camping biedt voldoende camperstaanplaatsen zowel zonder schaduw als met schaduw. Camping Koli Freetime is een gezellige en natuurrijke camping gelegen aan de oevers van een helder watermeer.  Na een lange dag reizen en nieuwe indrukken kan je heerlijk tot rust komen aan het zandstrandje, of neem een verkoelende duik in het meer. De camping heeft een speeltuin voor jonge kinderen en een sportterrein.  
Lees verder…
In de buurt van Helsinki zijn verschillende campings te vinden. Een ideale camping is Rastila camping Helsinki. Het is een middelgrote camping op ca 15 km van Helsinki . Vanuit het centrum van Helsinki geven borden de camping al aan.  Het centrum van Helsinki is goed te bereiken vanaf Rastila camping Helsinki. Op 200 meter van de camping stoppen bussen en metro’s die je richting het bruisende centrum van Helsinki brengt.  Na een lange reis dag even tot rust komen? Het strand ligt op 50 m van de camping. Via de zwemsteiger kan je een verfrissende duik nemen.   
Lees verder…
Rauhalahti Holiday Camping is een vijfsterren camping op slecht 6 km rijden van Kuopio. De camping is middelgroot. De camping biedt ook geasfalteerde caravanplaatsen.    Rauhalahti Holiday Camping ligt op ca. 50 m van de oever van het bekende Kallavesi meer. Vanaf sommige camperplaatsen heb je uitzicht op het meer. In de zomermaanden heeft de camping verschillende faciliteiten zoals zomerrestaurants, terrassen, barbecuefaciliteiten en speeltuinen.    Op een paar minuten lopen van de camping heb je een zandstrand waar je een heerlijke duik kan nemen in het meer. Mocht je de omgeving van de camping willen ontdekken dan kan dat zeker! Net buiten de camping heb je verschillende wandel- en fietspaden.   
Lees verder…
Savonlinna camping Vuohimäki is een middelgrote camping gelegen op zo’n 7 km van Savonlinna. Het is een ideale camping om de omgeving van Savonlinna te ontdekken. De camping ligt in een bos en grenst aan een meer. Voor de jongeren kinderen zijn ver verschillende speeltuinen op de camping.  Binnen 50 meter van de camping heb je een zandstrandje waar je na een lange reisdag tot rust kan komen. De sportliefhebbers kunnen hier beachvolleybal spelen, op een duik nemen in het meer.   
Lees verder…
Sfc Tilkunpelto is een camping gelegen in de omgeving van Hämeenlinna. De camperplaatsen bevinden zich op een gras- en zandveld. Op de camping zelf heb je een speeltuin voor jonge kinderen. Ook is er een binnenspeeltuin waar kinderen kunnen spelen, tekenen en knutselen.  Gedurende het jaar worden er verschillende evenementen georganiseerd zoals Halloween avonden, paasvieren en dansavonden. Kortom op deze camping hoef je je zeker niet te vervelen.   
Lees verder…
1 / 1