Fort William

Er zijn veel verschillende dingen te doen in het plaatsje Fort William, van bergen beklimmen en wandelen tot pups met echte Schotse whisky. Fort William staat vooral ook bekend als de hoofdstad van het buitenleven in Groot-Brittannië.

BEN NEVIS-DISTILLEERDERIJ

Ben Nevis Distillery is de lokale distilleerderij van Fort William. Het is mogelijk om hier echte Schotse whisky te proberen. Volg een rondleiding en leer meer over het proces hoe whisky wordt gemaakt.

 

THE WEST HIGHLAND MUSEUM

Bezoek The West Highland Museum, dit museum verteld de geschiedenis van de regio West Highlands. Leer over de effecten van de politieke oorlog, de levenswijze van de inwoners van West Highland, de economische impact op toerisme in de regio en de industriële veranderingen in Schotland.

 

BEN NEVIS

Een van de populairste bezienswaardigheden in Fort William is de grote berg Ben Nevis. De berg trekt jaarlijks veel toeristen aan om de helling te beklimmen. Je hoeft geen ervaren bergklimmer te zijn om deze geweldige berg te beklimmen. Wel is het verstandig om je er goed op te kleden en genoeg eten en drinken mee te nemen. Houdt ook rekening met dat het weer veel veranderd op een berg. Er is een bezoekerscentrum in Glen Nevis, hier kan je de klim beginnen en informatie vragen over de berg.

 

WANDELEN IN DE NATUUR

Fort William is omringt met prachtige natuur, maak een wandeling rondom het plaatsje en geniet van een van de mooiste landschappen van Groot-Brittannië. Ga picknicken midden in de natuur en geniet van een dag in de frisse lucht met een prachtig uitzicht.

 

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties