Reisverslagen in West-Canada

Reisverslag 22-daagse camperreis Vancouver retour

In juni 2018 vertrok onze collega Sophie samen met haar vriend Stephan naar Vancouver. Vanuit Vancouver hebben zij een rondreis gemaakt door West-Canada. Zij bezoeken onder andere de prachtige nationale parken Banff en Jasper ook Vancouver Island. Zij wil graag al haar ervaringen en tips met u delen.

Reisverslag 18-daagse camperreis Vancouver- Calgary

In juni is Emma samen met haar moeder afgereisd naar West-Canada. Doel van de reis was om kennis te maken met dit gebied en om te ervaren wat het reizen met een camper inhoudt. 10 jaar geleden heeft Emma samen met haar familie een camperreis mogen maken in Florida. Aan deze vakantie heeft zij veel leuke herinneringen. De vrijheid met de camper en de mogelijkheid om een groot gebied te ontdekken is uniek. Of het reizen met de camper na 10 jaar weer zo goed zal gaan bevallen, vertelt zij in dit reisverslag.

Reisverslag 24-daagse camperreis West Canada & Rockies USA

In het voorjaar van 2017 vertrok onze medewerkster Maike samen met haar zusje Loes richting Calgary. Vanuit Calgary hebben zij een rondreis gemaakt door de Rocky Mountains in Canada en Amerika. Ze bezochten vele nationale parken zoals onder andere Banff, Jasper, Yellowstone en Grand Teton. Zij wil graag al haar ervaringen en tips met u delen.

Reisverslag 33-daagse Camperreis Canada

In juni 2016 maakte de familie van de Pieterman een overgetelijke reis door verbazingwekkend Canada. Van de prachtige natuur, tot steden als Toronto en Calgary. Canada heeft van alles te bieden! Verschillende hoogtepunten als de Toronto, Niagara Falls, Banff en Calgary kwamen aan bod tijdens hun reis door oost- Canada en west- Canada. Lees hier het reisverslag!

Reisverslag 29-daagse camperreis West-Canada

In juni 2016 reisde de familie Smit naar West-Canada. Ze begonnen hun reis in Vancouver en hier eindigde de reis ook weer. Ze kwamen door de bekende steden Hope, Banff, Jasper en Tofino. Lees hier het complete reisverslag en laat u inspireren!

Reisverslag 34-daagse camperreis West - Canada

De familie Egas heeft van 7 mei 2016 t/m 9 juni 2016 een reis naar West-Canada gemaakt. Hier genoten ze van een adembenemend uitzicht op Lake Louise, het toeristenstadje Banff, de gletsjer langs de Icefield Parkway, het uitzicht vanaf de Sulpher Mountain en van de prachtige bloemen in Butchart Gardens. Daarnaast hebben ze een prachtige 8-daagse cruise naar Alaska gemaakt. Hier heeft de familie een helicopterrondvlucht naar de gletsjer gemaakt en ze bezochten Juneau, de hoofdstad van de staat Alaska.

Bent u benieuwd naar de ervaringen van de familie Egas tijdens deze reis? Lees dan snel het reisverslag en laat u inspireren!