Panoramaroute

De Panoramaroute is gelegen in het noordoosten van Mpumalanga en begint in Sabie en loopt tot onder aan de Erasmuspas. Wanneer je de huurcamper ophaalt in Johannesburg en koers zet richting het Kruger National Park is de mooiste route over de Panoramaroute. Tijdens je rit over de Panoramaroute kom je prachtige vergezichten en meerdere watervallen tegen. Enkele van deze bijzondere bezienswaardigheden zijn God's Window, Lisbon & Berlin Falls, Blyde River Canyon, Bourke's Potholes, Mac Mac falls en de Drie Rondavels.

BEZIENSWAARDIGHEDEN PANORAMAROUTE CAMPERREIS ZUID-AFRIKA

Een van de stops die je met de camper kunt maken is bij God's Window, hiervandaan heb je een fantastisch uitzicht over Blyde River Canyon en de lager gelegen omliggende gebieden.  De Lisbon Falls zijn de hoogste watervallen in Mpumalanga, daarentegen zijn de Berlin Falls een van de meest bijzondere watervallen van Mpumalanga. In dit gebied zijn zoveel watervallen terug te vinden dat er zelfs een watervalroute is, Mac Mac falls is een andere waterval die ook deel uitmaakt van deze route.

De bijzondere Bourke's Potholes zijn eeuwen geleden door erosie ontstaan. Bourke's Potholes zijn merkwaardige gaten in de rotsformaties. Ook de Drie Rondavels zijn bijzondere rotsformaties, deze rotsformaties hebben ronde toppen welke lijken op de bekende rondavel huisjes. Kortom, tijdens je campertrip over de Panoramaroute kom je voldoende bijzondere bezienswaardigheden tegen welke zeer de moeite waard zijn om te bekijken!

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties