Port Elizabeth

Je rijdt met je huurcamper over de Oost-Kaap, en komt in de buurt van ''The Friendly City'', Port Elizabeth. De stad heeft zijn naam onder andere te danken aan zijn mooie stranden.

PORT ELIZABETH TIJDENS JE CAMPERREIS

Ben je in de buurt van Port Elizabeth, twijfel dan niet en zorg dat je hier een dagje heen gaat. Hier heb je een fijne afwisseling met de natuur van bijvoorbeeld het Tsitsikamma National Park of het Addo Elephant National Park.

Port Elizabeth ligt direct aan de Algoabaai, wat betekent dat het hier gedurende het hele jaar mooi weer is. Ook is het zeewater het hele jaar door op een aangename tempratuur. Veel families en gezinnen trekken jaarlijks naar deze stad om even helemaal tot rust te komen. Maar Port Elizabeth heeft meer te bieden dan enkel mooie stranden. Zo kun je je ook prima vermaken in de stad. Hier vind je onder andere historische gebouwen, musea en mooie parken waar je kunt genieten van een korte wandeling.

CAMPINGS NABIJ PORT ELIZABETH

Breng je een bezoek aan Port Elizabeth, en wil je hier ook een nachtje blijven dan heb je de keuze uit diverse campings. Je kunt het zo luxe maken als je zelf wilt. Kies je voor een camping direct aan het strand, of zit je liever net buiten de stad? Een van je opties is misschien wel Hume Park Caravan Park. Deze camping ligt op slechts 2 minuten lopen van het strand, en beschikt over 87 campingplaatsen. Ook ligt de camping in het hartje van de stad. Wat betekent dat je ook eenvoudig even de stad in kunt om een bezoek te brengen aan een van de vele restaurantjes en barretjes.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties