Niagara Falls

Op de grens van de Verenigde Staten en Canada liggen de spectaculaire Niagara watervallen. De Niagara watervallen zijn een absolute must see tijdens jouw camperreis. Dus aarzel niet en plan een stop in bij deze unieke locatie!

BEZIENSWAARDIGHEDEN NIAGARA FALLS

De Niagara Falls bestaan uit drie verschillende watervallen: de kleinere Bridal Veil Falls, de Horseshoe Falls en de American Falls. De watervallen staan niet zozeer bekend om de hoogte als wel om de breedte. Er gaat tijdens piekuren maar liefst 16800 kubieke meter water per minuut over de rand, dit maakt het de meest krachtige watervallen in Noord Amerika. Tevens levert het veel elektriciteit voor de staten New York (VS) en Ontario (Canada).

Het is natuurlijk heel erg spectaculair om de Niagara Falls vanaf het water te ontdekken. Een populaire manier om de watervallen te bekijken is met de Maid of the Mist, in deze boot zie je de watervallen van onderaf en kom je erg dichtbij. Ook kun je bij Cave of the Winds met een lift naar de basis van de Bridal Veil Falls. Verder heb je een uitzicht vanaf de observatietoren bij Prospect Point. In de zomer is dit ook nog eens heerlijk verkoelend.

JOUW CAMPERREIS DOOR NOORDOOST-AMERIKA

De stad die het dichtste bij de watervallen ligt is Buffalo, op slechts 19 mijl. Je kunt in de plaats Niagara Falls overnachten, er is een camping en er zijn verschillende hotels.
Na jouw bezoek aan de Niagara Falls is het tijd om met jouw huur camper door te reizen naar de volgende bestemming. Maar wat wordt de volgende bestemming? Zo kunt je '' The Big Apple'' bezoeken, oftewel een bezoek aan de wereldstad New York. Of kies je ervoor door te reizen naar Canada, en dan wel naar Ottawa, Montréal of Toronto. Ook kun je met jouw huur camper doorrijden naar de Twin Mountain, de Quechee Gorge of de Finger Lakes.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties