North Cascades National Park

7280 Ranger Station Rd, Marblemount, WA 98267, Verenigde Staten

In het uiterste noorden van de staat Washington beslaat North Cascades National Park een gigantisch uitgestrekt en ruw gebied. Opgebouwd uit een noord en zuid gedeelte en twee national recreation area’s, kun je je in dit gebied geruime tijd vermaken tussen alle bergen, meren en gletsjers. Ga mee op avontuur in dit prachtige gebied en ontdek de avonturier in jezelf.

DE MOOISTE LOCATIES IN NORTH CASCADES

ROSS LAKE NATIONAL RECREATION AREA

In North Cascade National Park is het gebied rondom Ross Lake het meest toegankelijk. Gelegen aan de North Cascades Highway van oost naar west door het park, biedt dit national recreation area verschillende mogelijkheden om de prachtige natuur te ontdekken. Met Ross Lake en Diablo Lake vind je in deze omgeving twee prachtige meren. Ontdek Diablo Lake vanuit het Vista Point of aan het einde van de Thunder Lake Trailhead. Bij deze laatste loop je door een bijzonder bos om je wandeling te eindigen met een prachtig uitzicht op het meer. Ook kun je met de camper over de Diablo Dam rijden, een erg bijzondere dam om te bezoeken. 

NEWHALEM

In Ross Lake National Recreation Area ligt het erg kleine dorpje Newhalem. Buiten het kleine dorpje vind je hier het officiele visitor center voor North Cascades National Park, de moeite waard om te bezoeken en meer te leren over deze uitgestrekte omgeving. Verblijf met de camper op de Newhalem Campground, een prachtige camping midden in de bossen met een perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan Ross Lake en Diablo Lake. Ook start vanuit deze omgeving onder andere de leuke Trail of the Cedars, naast vele andere korte wandelroutes, om te voet meer van de omgeving te verkennen. 

NORTH EN SOUTH UNIT NORTH CASCADES

North Cascades National Park zelf bestaat uit een North Unit en een South Unit. Deze gebieden zijn wildernisgebieden, en de gebieden zelf zijn niet toegankelijk met een voertuig. Wil je hier op pad gaan, vergeet dan geen goede wandelschoenen. Vanaf de rand van de gebieden is het mogelijk om te voet het ruige gebied te ontdekken. In beide gebieden zijn gigantisch veel campings te vinden om te overnachten gedurende de meerdaagse hikes, waarvoor je een permit nodig hebt. Ga hier goed voorbereid op pad en geniet van dit bijzondere gebied. 

NORTH CASCADES MET DE CAMPER

Bij een bezoek aan zo’n gigantisch uitgestrekt gebied is een voertuig onmisbaar. En wat is er nou fijner om met de camper op pad te kunnen gaan en de omgeving te kunnen verkennen. Het echte vakantiegevoel, een fantastische dag in de wildernis afsluiten voor de camper, in de prachtige natuur! North Cascades National Park is een gigantisch gebied, waarbij niet alle wegen even goed begaanbaar zijn. Er zijn een aantal grote, verharde doorgaande wegen, maar ook vele onverharde wegen. Ga goed voorbereid op pad, en bekijk de mogelijkheden voor een bezoek aan North Cascades. 

NORTH CASCADES TIJDENS DE CAMPERREIS


Op nog geen 3 uur rijden van Seattle gelegen, maakt North Cascades een fantastisch park om een camperreis te starten of eindigen. Kom je vanuit de Rocky Mountains van de Verenigde Staten en heb je net een bezoek aan Grand Teton National Park, Yellowstone National Park en Glacier National Park achter de rug? Sluit de fantastische camperreis dan af met een bezoek aan North Cascades. Misschien heb je wel de fantastische natuur in Canada ontdekt en wil je deze reis per camper graag combineren met een bezoek aan de Verenigde Staten? Ook dan is North Cascades, gelegen nabij de grens met Canada, een geweldige mogelijkheid. Travelhome biedt ontzettend veel mogelijkheden om North Cascades op te nemen in jouw volgende camperreis. Onze reisexperts kijken graag met je mee naar de verschillende mogelijkheden.

 

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties