Reisinspiratie - Noordwest-Amerika

Ontdek je met

Chantal

Simone

Moniek

Filters

Filters toepassen
Pagina 1 van 2
>
Na de eerste tussenstop in Reykjavik ging de 2e vlucht naar Seattle ook voorspoedig. We landden om 17:55 Seattle tijd, dus al een aardig tijdje wakker. Lekker snel door de douane en met de shuttle naar het hotel voor de eerste 2 nachten. Gelukkig is er n bar voor burgers en bier. Hoeven we er niet meer op uit, want we zijn best moe. Zo eerst maar lekker slapen en dan morgen Seattle verkennen!

Laatste update: Vandaag

Aantal updates: 1


Lees verder...
Dit is het einpunt van onze bijzondere ongelooflijk mooie reis. Waarbij we heeeeel veel gereden hebben en gezien .Maar vooral bijzondere herinneringen hebben gemaakt. Bedankt dat jullie ons hebben gevolgd en hopen dat iemand deze ervaring ook eens gaat beleven. Tnx Michel Jenny Jordan & Chelsey

Laatste update: 04 augustus 2018

Aantal updates: 19


Lees verder...
  • 24-daagse camperreis
  • Seattle retour

Olympic NP - Cannon Beach - Craters of the Moon NP - Grand Teton NP - Yellowstone NP - Spokane - Mount Rainier

Lees verder...
foto's bij de laatste blog.

Laatste update: 05 oktober 2017

Aantal updates: 16


Lees verder...
  • Juni 2016
  • Vrienden

Sequim - Portland - Yellowstone NP - Grand Teton NP - Flaming Gorge - Estes Park

Lees verder...
  • September 2015
  • Koppel zonder kinderen

Olympic NP - Cannon Beach - Yellowstone NP - White Pocket - Zion NP - Valley of Fire SP

Lees verder...
  • Juli 2014
  • Koppel zonder kinderen

Crater Lake - Yellowstone NP - Glacier NP - Vancouver - Inside Passage - Juneau - Glacier Bay - Seward

Lees verder...
Dan is daar dan toch het eindpunt van onze reis: Seattle . Wat een drukte weer na twee en een halve week in de natuur. Er wordt gewerkt aan een groot deel van de stad waardoor het lijkt of de hele stad een bouwput is. We zijn naar de haven geweest en hebben de verschillende pieren bezocht. Het lijkt een beetje op San Francisco. Ook zijn we mee geweest met Riding wit the Ducks. Een tour van anderhalf uur met een amfibievoertuig. Erg leuk! Uiteraard zijn we ook naar Pike Place Market geweest. En we hebben de beroemde Gum Wall gezien. Een straatje met muren volgeplakt met kauwgum. Aan de ene kant hartstikke smerig maar aan de andere kant ook wel weer apart om te zien . Ook de Space Needle hebben we gezien. Al zijn we niet helemaal naar boven geweest. Het is allemaal redelijk prijzig. We hebben in ieder geval genoten van onze reis en in het bijzonder van de schitterende natuur! De koffers zijn weer ingepakt en we hebben online ingecheckt. Het is (helaas) weer tijd om naar huis te gaan. 

Laatste update: 22 augustus 2015

Aantal updates: 19


Lees verder...
Pagina 1 van 2
>