Camper & Cruise Oostkust USA, Oost-Canada en New England

Oost-Amerika en Canada gecombineerd per camper en cruise

Travelhome Campervakanties MS Maasdam
  • Combinatiereis Oost-Amerika en Oost-Canada
  • Cruise vanuit Boston naar Montréal

Deze reis begint in Boston en brengt je met een cruise via New England naar Montréal in Canada, waar je de omgeving met een camper kunt gaan verkennen. Na aankomst verblijf je de eerste 2 nachten in de stad Boston, een van de oudste en rijkste steden van de Verenigde staten, waar het barst van de kunst, cultuur en de beste restaurants!
Na 2 nachten in Boston stap je aan boord van het schip de Veendam of Maasdam, jouw thuis voor de komende dagen. Je krijgt je eigen hut en kunt genieten van alle faciliteiten op het schip zoals meerdere eetgelegenheden, een pianobar en vele workshops die je kunt volgen.

Het schip vaart naar het charmante New England. Hier kun je het pittoreske visserstadje Bar Harbor in Maine bezoeken, verscholen tussen de bossen en meren. Je vaart verder langs de rotsachtige kust met granieten kliffen naar Oost-Canada, waar je de grote havenstad Halifax bezoekt maar ook het romantische, oude Ouebec. Varend door de St. Lawrence rivier kun je alle indrukken laten bezinken en zal de cruise eindigen in de Franstalige metropool Montréal. Deze wereldstad voelt erg Europees en hier geniet je van de vele boetiekjes, winkels en terrassen.

In Montréal haalt je jouw camper op en waarna je gaat genieten van deze prachtige omgeving. Bezoek de parel van Quebec; het Forillon National Park. Met zijn kliffen, baaien en kiezelstanden is het Forrillon National park een perfecte woonplaats voor vele wilde dieren zoals: zwarte beren, vossen, elanden en coyotes. Ervaar de geschiedenis in Fort Henry Kingston waar ze de oude tijd naspelen met Schotse dans en muziek, rijd de romantische route “Chemin du Roy”, met kleine dorpjes slingerend langs de Lawrence River of ga kanoën in een van de vele meren van het Algonquin Nationaal Park. Na 15 dagen lever je de camper weer in Montreal in en sluit je deze reis af met prachtige herinneringen.

Het cruiseschema ziet er als volgt uit:

Dag Bestemming Aankomst Vertrek
Zaterdag Boston   16.00
Zondag Bar Harbor 07.00 15.00
Maandag Halifax 09.00 18.00
Dinsdag Sydney (Cape Breton Eiland) 10.00 22.00
Woensdag Charlottetown 07.00 21.00
Donderdag Cruisedag op zee    
Vrijdag Québec 07.00 17.00
St. Lawrence (cruisen)
Zaterdag Montreal 07.00  

 

Mocht je nog meer inspiratie willen opdoen, lees dan eens deze routesuggestie door Oost-Canada.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Op dit moment zijn er geen data voor deze reis beschikbaar, vraag vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen