Veelzijdig West-Amerika

Granieten rotsen, Ghost Towns en grenzeloze vrijheid

Monument Valley | Travelhome Campervakanties
€ 1.659 p.p.

VEELZIJDIG WEST-AMERIKA 
Granieten rotsen, Ghost Towns en grenzeloze vrijheid

 

Buckle up: lege wegen, rode rotsen en ruige bergtoppen wachten op je. Alles aan West-Amerika ademt ongeëvenaarde vrijheid. Die vrijheid ervaar jij optimaal tijdens deze 22-daagse road trip vanuit Los Angeles. De af te leggen route bepaal jij namelijk helemaal zelf! Ontdek flikkerende neonreclames, kletterende watervallen en diepe canyons, kampeer onder een fonkelende sterrenhemel en rooster marshmallows bij het kampvuur. 

 

In West-Amerika lijkt de horizon eindeloos en kom je ogen tekort: van majestueuze bergtoppen tot uitgestrekte woestijnen en kolkende rivieren: achter elke bocht wacht een nieuw avontuur. Laat je verrassen door uitgestrekte meren, reuzenbomen, cactussen en granieten rotsen, overnacht in de mooiste natuurparken en ontdek diners en Ghost Towns aan de historische Route 66

 

Van de iconische skyline van Los Angeles tot de eindeloze horizon van de Grand Canyon: met zijn diverse cultuur, adembenemende natuur en levendige steden is West-Amerika de ideale bestemming voor een camperreis. Met wie rijd jij het avontuur tegemoet?

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen